Ha egy nő csinosan, feltűnően öltözködik, akkor az ő hibája, ha megerőszakolják?
Ha egy nö akár MEZTELENÜL sétálna az utcán, az SEM JOGOSÍT FEL senkit arra, hogy megeröszakolja!
Ez olyan lgika, minthogy ha bárki egy jobb autóval jár vagy szebb háza van, akkor ö a hibás, ha kirabolják!
Köszönöm a válaszokat :)
Én most találkoztam újból ezzel a kijelentéssel, és egyszerűen nem tudtam hova tenni. Mármint én persze nem értek egyet ezzel, mert magamnak öltözködök, és attól, hogy adott esetben miniszoknyát veszek fel, nem lesz ráírva a homlokomra, hogy "fogd meg a seggem".
2-es: ha valaki rossz környéken lakik, mert nincs más lehetősége, akkor járjon csadorba?
Nem. A férfi hibája minden esetben.
Viszont egy gondolat erejéig időzzünk el azon, hogy az oroszlán a hibás, ha megeszi a túristát aki a vadászterületére tévedt? Persze hogy nem, hiszen ösztön vezeti, nem pedig tudatos gondolkodás. Az emberek jelentős része túllépett ezen a szinten. Azaz már nem csak az ösztön vezérel mindent. Aki meg nem képes erre, arra érdemes az "állat" jelző.
7-es: Nem, nem ismerem és nem láttam a posztot. De lehet majd ránézek.
Egy kérdés hatására jutott eszembe, illetve a 9-es komment hatására
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!