Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg megerőszakolhatták...

Tényleg megerőszakolhatták vagy nektek is sántít a történet?

Figyelt kérdés

Az 50-es éveiben járó nő iszogat a kocsmában két fiú testvérével és a pasijával. Némi alkohol után bedobja, hogy középiskolás korában megerőszakolta őt 10 fiú egy buli keretében.

Állítólag többen is tudtak erről az esetről abban a bizonyos kis városban ahol történt. Titokban eljárás is folyt a háttérben amit a szülők indítottak. Már nem élnek amúgy a szülők, szóval őket nem lehet megkérdezni.

Nekem csak ott sántít a dolog, hogy hogy a rosebbe nem szereztek eddig erről tudomást a nő fiú testvérei, akikkel több közös ismerősük/ barátuk is volt, van abból a városból?

Az apjuk egy vehemens férfi volt, nagyon szigorú velük, majd pont azoknak nem tekerte ki nyílvánosan a nyakát akik a lányával ezt tették? Ha tudott róla sok ember, miért pont a fiú testvérek elől titkolták el? Miért nem történt effektíve nyílvános lincselés? A kis város ahol éltek, azért nem volt tele régen sem "királyutcai sikátorokkal", mindenki látott szinte mindent és biztos ritkábbak voltak az ilyen partik ahol a fiatal csajok riszálhatták magukat felügyelet nélkül. Számtalan kérdés felvetül még a dolog körül. Az már ki sem derült, mert a nő nem nyilatkozott, hogy mi volt az eljárás vége.

Gondolom ezt mindenki elfojtaná magában egy életre és egyszer felszínre törhet de nekem ez az egész akkor is fura. Amúgy a nő ma remekül van, mindig csinos, fiatalokat megszégyenítő módon öltözködik és a kapcsolata ellenére férfifaló :S Nem akarom őt "rossz" színben bemutatni, komolyan ilyen.

2020. jún. 29. 22:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

A történet hibádzik. 10 fős megerőszakolást még a szocis párttitkárok sem tudtak eltusolni, főleg nem falun.

Jól sejted szerintem a dolgokat.

2020. jún. 29. 23:01
 2/16 anonim ***** válasza:
41%

1+ Véleményem szerint ha valakit 10-en megerőszakolnak az nem múlik el nyomtalanul, és igy biztosan nem viselkedik:

"Amúgy a nő ma remekül van, mindig csinos, fiatalokat megszégyenítő módon öltözködik és a kapcsolata ellenére férfifaló :S "

Még egy személyes erőszak is egy áldozatnak nagyon megterhelő, ha utána olvasol, nem hogy 10 fős.

Ki van csukva, hogy ez történt az adott illetővel.

2020. jún. 29. 23:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Én is így vélem. Ez azért már nem az a kor volt, amikor az orosz katonák minden eléjük kerülő nőn átsöpörtek.
2020. jún. 29. 23:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van. Még az is kevésbé lenne gyanús nekem, ha csak egy két erőszakolót mond. Na de 10 ember! És ezt mellesleg egy olyan diskurzusból vezette le, amiben ecsetelte a középiskolai népszerűségét. A lányok vezetője volt állítólag.

Nem voltam jelen személyesen, tényleg csak a hallottakat írom le.

2020. jún. 29. 23:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy ismerem a nőt személyesen is. Ezért tudtam megírni, hogy milyen és milyen a viselkedése.
2020. jún. 29. 23:09
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem az én tisztem találgatni, és nem is a tiéd, vagy innen bárkié. Ízléstelen.
2020. jún. 29. 23:14
 7/16 anonim ***** válasza:
27%

4 Ha ő középiskolában a lányok vezetője lett volna, akkor...

Ez az egész story amit írsz hazugság.Áh szóra sem érdemes...

Vaslaki téged szerintem nagyon nagyon meg akar vezetni.

2020. jún. 29. 23:17
 8/16 A kérdező kommentje:
6-os értelek de nyílván azért teszek fel ITT kérdést, mert máshol nem merek ilyet megkérdezni, az áldozat miatt sem de érdekelnének válaszok. Tudod, erre jó ez az oldal!
2020. jún. 29. 23:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Jajj, istenem, amikor sztereotípiák alapján próbálja valaki összerakni a másiknak a kinézete alapján, hogy x évvel ezelőtt mi történhetett... Mit érdekel ez téged ennyire és mit akarsz kideríteni úgy, hogy sem te, sem itt az oldalon bárki nem tud az egészről semmit?
2020. jún. 29. 23:43
 10/16 anonim ***** válasza:

En abszurdnak tartom az egeszet, viszont ha nem igaz, akkor is van egy nagyon fontos tenyezo.

Amikor egy lanyt megeroszakolnak, foleg annyi eve, videken, akkor olyan sotet az emberek mentalitasa, hogy igenis van egy olyan kozhangulat, hogy az aldozat egy ringyo.

Szemelyesen ismerek valakit, akinek a nagyobb trauma a bigott vallasos anya reakcioja volt.

Az aldozat, most metoo elott, tudod, eleve mocskosnak erzi magat, meg neki van buntudata.

Ennyit arrol, amikor barhol barki titokban tart ilyet.

2020. jún. 29. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!