Tényleg megerőszakolhatták vagy nektek is sántít a történet?
Az 50-es éveiben járó nő iszogat a kocsmában két fiú testvérével és a pasijával. Némi alkohol után bedobja, hogy középiskolás korában megerőszakolta őt 10 fiú egy buli keretében.
Állítólag többen is tudtak erről az esetről abban a bizonyos kis városban ahol történt. Titokban eljárás is folyt a háttérben amit a szülők indítottak. Már nem élnek amúgy a szülők, szóval őket nem lehet megkérdezni.
Nekem csak ott sántít a dolog, hogy hogy a rosebbe nem szereztek eddig erről tudomást a nő fiú testvérei, akikkel több közös ismerősük/ barátuk is volt, van abból a városból?
Az apjuk egy vehemens férfi volt, nagyon szigorú velük, majd pont azoknak nem tekerte ki nyílvánosan a nyakát akik a lányával ezt tették? Ha tudott róla sok ember, miért pont a fiú testvérek elől titkolták el? Miért nem történt effektíve nyílvános lincselés? A kis város ahol éltek, azért nem volt tele régen sem "királyutcai sikátorokkal", mindenki látott szinte mindent és biztos ritkábbak voltak az ilyen partik ahol a fiatal csajok riszálhatták magukat felügyelet nélkül. Számtalan kérdés felvetül még a dolog körül. Az már ki sem derült, mert a nő nem nyilatkozott, hogy mi volt az eljárás vége.
Gondolom ezt mindenki elfojtaná magában egy életre és egyszer felszínre törhet de nekem ez az egész akkor is fura. Amúgy a nő ma remekül van, mindig csinos, fiatalokat megszégyenítő módon öltözködik és a kapcsolata ellenére férfifaló :S Nem akarom őt "rossz" színben bemutatni, komolyan ilyen.
9-es nem érted? Pont ez a lényege az oldalnak, hogy véleményt kérek egy infó cafatról amit aztán én úgy illesztek be a konklúziómba ahogy akarok.
Amikor pl. nézel egy filmet. Felállsz már a legelején hogy ez hülyeség, nem vagyunk tisztában úgyse a főszereplő egész karakter történetével, hogy ebből ez következzen ahogy ábrázolják és durcásan kivonulsz?
Régebben néztem a vonatról, hogy csajok olyan rövidnadrágban, amiből a fél seggük kivolt, minden különösebb szívbaj nélkül a cigánytelep fele mentek, nem a biztonságos, boltokkal teli úton hazafele...
Lehet, azokon átment vagy 20 cigó is, sőt, még keresték is az alkalmat, ezek szerint.
És van, aki egy erőszak után is meetoo, meg beáll vérfeminácinak, és leszbikaként éli tovább az életét, vagy sehogy.
Nincs két egyforma nő sem, az fix.
Az ilyen vérfemináci kinyilatkozásoknál meg naná, hogy nem nyújta vagy 5000 nő a kezét fel, hogy pedig rajtam átment vagy 4 falu, és milyen jóóóó volt...
Gyakran megy àldozathibàztatàs az ilyen eseteknél. Az àldozatok gyakran tagadnak es magukba folytjàk.
Velem is volt 2 srac anno aki nagyon durva volt velem, amikor rvek mulva tudtam beszélni rola az akkori pàromnak, elsö szava volt hogy biztos megérdemelhettem mert szoknyaba jartam vagy hasonlo en tehetek rola.
Amikor meg egyszer a tv ben random pont erröl volt szo asszem migransok hogy 2 csajt megeröszakoltak, nagy közfelhaborodas volt és sajnalta öket. Akkor vissza is mondtam neki minek sajnalod öket? Nem te mondtad, hogy biztos mert ugy lehtnek az ilyenek öltözve, meg ök tehetnek rola?
Erre azt mondta az màs. Mert ök sirva hüppögve adtàk elö nem olyan tàrgyilagosan tényként mint én.(bennem a düh maradt meg es nem az önsajnàlat es hü de nem voltam ettöl hiteles. Es en nem picsogva mondtam el.)
De az alap az hogy ÀLTALÀBAN a nöt hibàztatjàk eröszaknàl. Ahogy itt is vannak olyan vàlaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!