Komolyan 10.000 forintba kerül, hogy megváltoztassam a telefonszámomat a Telekomnál?
Mindegyik szolgáltatónál vannak felháborító hülyeségek (én Telenoros voltam tíz évig, otthagytam őket). Most T-s vagyok lassan 10 éve. Igazából egyik sem jobb a másiknál, ezért sem éri meg nagyon ugrálni.
Mondjuk én anno cseréltem számot szintén zaklatás miatt, de nem rémlik, hogy ilyen horror ára lett volna.
Ha lejár a hűséged, akkor köss egy új szerződést. Ha kifogsz egy ügyes ügyintézőt, nem esel el semmitől. Esetleg ha veszel egy tabletet pl, ahhoz jár új SIM kártya, azt tudod használni.
Lejárt a hűség, viszont rengeteg adatforgalmam van kedvező áron, ha újrakötném, ennyiért a negyedét kapnám kb. A díjcsomag megfelel, de ez nagyon durva ár. Ilyen kétezerre, vagy SIM kártya árára számítottam. Hiába veszek egy Dominósat, azon nem tudom használni a díjcsomagomat.
Nekem nem igen van rá ennyi pénzem, meg sajnálom is ilyen hülyeségre konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!