Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Komolyan 10.000 forintba...

Komolyan 10.000 forintba kerül, hogy megváltoztassam a telefonszámomat a Telekomnál?

Figyelt kérdés
Az előfizetést mindenképpen meg akarom tartani... De így. Inkább megérné új előfizetést kötni, régit lemondani... Vicc. Egy rohadt számcsere.
2020. aug. 29. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindegyik szolgáltatónál vannak felháborító hülyeségek (én Telenoros voltam tíz évig, otthagytam őket). Most T-s vagyok lassan 10 éve. Igazából egyik sem jobb a másiknál, ezért sem éri meg nagyon ugrálni.

Mondjuk én anno cseréltem számot szintén zaklatás miatt, de nem rémlik, hogy ilyen horror ára lett volna.

Ha lejár a hűséged, akkor köss egy új szerződést. Ha kifogsz egy ügyes ügyintézőt, nem esel el semmitől. Esetleg ha veszel egy tabletet pl, ahhoz jár új SIM kártya, azt tudod használni.

2020. aug. 29. 19:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Lejárt a hűség, viszont rengeteg adatforgalmam van kedvező áron, ha újrakötném, ennyiért a negyedét kapnám kb. A díjcsomag megfelel, de ez nagyon durva ár. Ilyen kétezerre, vagy SIM kártya árára számítottam. Hiába veszek egy Dominósat, azon nem tudom használni a díjcsomagomat.

Nekem nem igen van rá ennyi pénzem, meg sajnálom is ilyen hülyeségre konkrétan.

2020. aug. 29. 19:15
 13/13 anonim válasza:
A kérdező egy élettelen csóró, légyszíves ne bántsátok! Kedves kérdező minek neked telefon ha egy élettelen csóró dakota vagy?!
2020. szept. 13. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!