István a nevem. SZerintetek megváltoztassam? Nem bírm ha pistának szólítanak. Köze nincs az istvánhoz, egy betü van benne ami kapcsolódik a nevemhez. Szörnyen zavar. A családom mind Istvánnak szólít.
Pityuka, a neved első három betűje kapcsolódik a Pistához.
Azok becéznek akiknek fontos vagy, ha neked ez gáz akkor ne találkozz velük többet. Ugye, hogy nem megy?
Kedves Stefeln, vagy Stefi cica, szíved joga. Szerintem az Iván jobb választás lett volna. III. Iván orosz cár rúgta seggbe a büdös tatárokat, de VI. Iván cár se volt semmi XD.
Amúgy én István király ellenes vagyok, ide hozott egy rakat smucig németet az országunkba, irtotta a táltos hitet (pedig nekem minden vágyam, hogy egy igazi hivatásos táltos legyek), felnégyelte Koppány vezért, egy rendes gyereket se tudott csinálni (Imre herceg, a fia SZÜZESSÉGET fogadott trónörökös létére), de ami még kiborítóbb volt vele kapcsolatban: idegeneket hívott magyarok ellen segítségül.
Legyél Bence,az úgyis egyedi 😄
Na jó...,változtasd meg ha nem tetszik.
1#, Nem tehettek nevükről, ahogy mi sem.
Válaszolva, mond meg minden téged lepistázónak, ne hívjanak így. Nem olyan nehéz. Minden egyes embertől egyszer kell kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!