Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudom valószínűleg már lerágot...

Tudom valószínűleg már lerágott csont ez a téma, de egyetemi gólyatáborba mennyire érdemes menni? (Jelen példa esetében a Soproni Egyetemről van szó)

Figyelt kérdés

Picit zárkózott embernek tartom magamat, nehezebben nyitok másik felé, de ha nagyon muszáj akkor valamennyire tudok. Alkoholfogyasztással pedig úgy állok, hogy szoktam azért iszogatni, de nem a sárga földig iszom le magamat.

Napok óta azon idegeskedek, menjek-e vagy nem.

Félek, hogy nem fogok olyan embert/embereket találni akikkel egy hullámhosszon tudnék lenni, és olyan feladatok lesznek amiket mondjuk nem akarnék bevállalni, plusz tényleg nem vagyok az a nagyon nagy ivó. De aztán meg lehet bánnám ha kimaradnék belőle.

Szerintetek menjek? Kinek mi volt a saját tapasztalata?

2020. aug. 28. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Érdemes! Sokkal könnyebb ott barátkozni, mint év közben.
2020. aug. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!