Tudom valószínűleg már lerágott csont ez a téma, de egyetemi gólyatáborba mennyire érdemes menni? (Jelen példa esetében a Soproni Egyetemről van szó)
Picit zárkózott embernek tartom magamat, nehezebben nyitok másik felé, de ha nagyon muszáj akkor valamennyire tudok. Alkoholfogyasztással pedig úgy állok, hogy szoktam azért iszogatni, de nem a sárga földig iszom le magamat.
Napok óta azon idegeskedek, menjek-e vagy nem.
Félek, hogy nem fogok olyan embert/embereket találni akikkel egy hullámhosszon tudnék lenni, és olyan feladatok lesznek amiket mondjuk nem akarnék bevállalni, plusz tényleg nem vagyok az a nagyon nagy ivó. De aztán meg lehet bánnám ha kimaradnék belőle.
Szerintetek menjek? Kinek mi volt a saját tapasztalata?
Én is zárkozott vagyok,nem szeretem ha sokan vannak körülöttem egy
helyen,meg én sem iszok nagyon alkoholt,én nem mennék el,meg meg se
bánnám,mert nemvagyok amúgy se egy társasági ember,én jól elvagyok
egyedül is.
Kifejezetten ajánlott, zárkózottnak különösen.
Alap kapcsolatépítésre nagyon jó.
Szerintem érdemes mindenképp elmenni, nálunk is voltak anno 'zárkozottabb' emberek. Arra jó volt, hogy 2-3-4 napot együtt tölts azokkal az emberekkel akikkel akár évekig együtt tanulsz.
Nem kötelező inni és nem kötelező megcsinálni mindent amit mondanak (nyilván ez nem a katonaság).
Ha megtartják szerintem nyugodtan menj el. Me ha belegondolsz, akkor max lesz egy rossz hétvégéd, minthogy kimaradj valami jóból.
Én is mentem anno pedig nem voltam népszerű se nagyon iszogatos ember. Nekem tetszett nem csak pialas volt reggeltől estig, voltak előadások, ott volt a beiratkozás, voltak programok. Utólag jól tettem h mentem. Este zene meg minden. Jól éreztem magam :)
Előtte pedig asszem volt az uniplus, ahol megkeresheted h ki lenne a szaktársad és suli kezdés előtt már tudtok beszélni. Anno így találkoztam szaktarsammal, és együtt mentünk gólya táborba, nem tudom h létezik e még ez az uniplus 🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!