Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha valakit iskolában kiközösítettek,bántalmaztak,gúnyoltak az ilettőket a következő büntetéssel sújtanánk:

Bántalmazók: hatalmas verés (orrba,seggberúgás,gyomros,gáncsolás,állas,bal-jobb horog?

Csúfolódók,megalázós emberkék: nyilvános megaláztatás vagy megalázás.

Így legalább kiegyenlítődik a számla

2020. aug. 24. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nézd , anno a suliban volt egy tanárnőm, aki azt mondta készít nekem egy edzés tervet és rá akart venni hogy sportoljak valami olyasmit amitől erősödőm.

Nem nagyon hallgattam akkor rá. Később aztán amikor bokszolni jártam és elkezdtem növögetni, azok a srácok akik rám szálltak lekoptak rólam. Tudod akkoriban nem voltam valami hatalmas és ezek a srácok rendszerint alig voltak nagyobbak nálam 1-2 centivel, vagy volt aki kórosan elhízott volt. Rám szálltak csapatostul csak azért, hogy valakinél keményebnek erősebnek tűnjenek, hogy ne belőlük legyen áldozat. Ezeknek a gyerekeknek meg volt a maguk baja. Lehet hogy én is álmodoztam mindenféléről, de tény, hogy áldozati módon viselkedtem, nem tudtam megvédeni magam, gyenge voltam, kiakadtam minden kis hülyeségen és ezek a srácok rémentek erre.

A bosszú értelmetlen és nem vezet sehová. Egyébként voltak jó fej tanáraim, emlékszem a rossz arcok kizártak vagy bezártak valahová, erre az egyik tanár is ugyanezt tette velük, persze jót röhögtem ezen, de akkor az ember ilyenkor nem különb ezeknél a srácoknál, akiknek amúgy is meg van a maguk baja, hidd el.

Az a baj a bosszúval, a bosszúvággyal meg a gyűlölettel, hogy ilyenkor annyit vagy többet gondolsz arra akit nem szeretsz, mint azokra akiket szeretsz.

2020. aug. 25. 00:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!