A régi chat.hu-s arcokkal vajon mi lett?
Figyelt kérdés
Akik kb. 10 éve trollkodták ott az életüket :D2020. aug. 24. 18:19
1/11 anonim válasza:
Szerintem az "eszesebb" réteg vagy éli az életét vagy kamu profillal fent van más ismerkedős oldalakon.
A ketyós réteg meg megjelent az ilyen oldalakon és névtelenül írják a kamu kérdéseiket tonnaszám.
2/11 A kérdező kommentje:
Tök jó lenne megtalálni őket, kiváncsi lennék ki mivel foglalkozik, mi lett vele és mi a véleménye arról, amit régen ott művelt :D pl: volt egy mindenkit feltörő és zaklató valaki is
2020. aug. 24. 18:27
3/11 anonim válasza:
Egy részük még mindig ott van. Vannak még régebben regisztrált egyének is. Még mindig ott ba***k a rezet. Én 4 éve voltam ott nagyon sokat, most újra regisztráltam, de már nem olyan mint régen. Sajnos még rosszabb lett, mint volt. Az értelmesebb emberek elhúztak onnan.
4/11 anonim válasza:
Van aki átpártolt máshová van aki még mindig ott van (soka új névvel) és van aki kinőtte.
5/11 A kérdező kommentje:
én 10 éve voltam ott utoljára
2020. aug. 24. 18:42
6/11 anonim válasza:
Azok közül is vannak még páran, zártról meg előszobából is.
7/11 anonim válasza:
A chat.hu már csak egy régi szép emlék... Bár van még élő profilom.
8/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a 10 alattban lógtunk, vagy 13 alattban, nem tudom mi volt a neve
2020. aug. 24. 18:53
9/11 anonim válasza:
Vígan élik az életüket már. Ha meg ott vannak még akkor ez jutott nekik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!