Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lesz az első dolgotok,...

Mi lesz az első dolgotok, amint visszatér minden a régi kerékvágásba?

Figyelt kérdés
Amikor újra kinyitnak a mozik,éttermek,játéktermek.Amikor lehet újra csoportosulni,lazulni,bulizni.Hova fog vezetni az első utatok?
2020. ápr. 6. 22:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Semmi, én most is dolgozom (pedig megengedhetném magamnak, hogy ne dolgozzak és jól is esne) és eddig se éltem közösségi életet, tehát semmi különbség.
2020. ápr. 6. 22:27
 2/24 anonim ***** válasza:
71%

Beszélni fogok a sráccal, aki tetszik.

De addig ezt még 50-szer meggondolom, szóval semmi izgit.

2020. ápr. 6. 22:32
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Az első dolog az lesz, hogy étterembe megyek a barátommal, aztán beülünk valahova kávézni és sütizni.

Meglátogatom a szüleimet, nagyszüleimet.

Remélem lesz valami egyetemi buli, ahol majdnem az összes barátommal együtt tudok szórakozni.

2020. ápr. 6. 22:36
 4/24 anonim ***** válasza:
79%

Elmegyek a családdal egy kalandparkba/élményparkba szóval valahova ahol a gyerekem arcán végre láthatom az új élmény varázsát. Nekem ez hiányzik most a legjobban. Hiányzik a meló persze, a haverok, de igazából én tudok velük chatelni tudok otthon inni egy sört, házimunka is van bőven.

Viszont a gyerekem csak csinálja a napi rutin programokat a 4 fal között és fogalma sincs mikor mehet végre ki a játszótérre hogy gyerek lehessen :(

5/24 anonim ***** válasza:
100%
Betömetem a fogam, elmegyek a Rudasba egyet áztatni, kocsmatúrázok a körúton :)
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Új munkahelyet keresek plusz szakmákat teszek le dolgozzok ezerrel. Stb
2020. ápr. 6. 22:44
 7/24 anonim ***** válasza:
68%
Átmegyek az anyámhoz, akinél 3 hete nem jártam, aztán hazafelé óriásit sétálok, és minden útba eső üzletbe bemegyek, még ha nem is veszek semmit. És megölelek, megpuszilok minden ismerőst, akivel összefutok közben!
2020. ápr. 6. 22:46
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarom költeni a pénz ocskaságokra nah meg olyan lányokra, akik kihasználják az adott lehetőséget. Az igazit megtalálnod egy élet is kevés lesz.
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem riogatasbol de szerintem pont emiatt a nagy felszabadultsag miatt erkezik majd meg egy megbetegedesi hullam.

En amugy focizni megyek majd meg allast keresni.

10/24 anonim ***** válasza:
0%
Meccseket nézek elemzem a játékosokat stb néhány tippmix aztán ha nyerek meg dolgozok jogsi után autó.Meg ha összeszedtem magam elég pénzzel családalapítás, de nem itt külföldön. Elég munkatapasztalat több nyelvtudás aztán enyém a világ. Haza se jövök . Minek szenvedni?
2020. ápr. 6. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!