Csak szerintem kezdi Tóth Andi, átvenni a régi Anettka helyét, a provokatív és mindenkiben rosszat látó listán?
Persze, én is fiú vagyok és egy gyönyörű lány, kedves is sokszor, de van hogy nagyon provokatív vagy egyszerű jó tanácsokban is kötekedést lát, ami Anettka védjegye volt anno. Bár ő szép és kevésbé is mutogatja magát, mint Antettka.
Pl. itt is az utolsó komment alatt is enyhén szólva elzavarta, a srácot, aki csak tanácsokat adott neki és nem akart kötekedni, sőt el is ismerte: https://www.youtube.com/watch?v=94FPjzxtpPo
Itt pedig az első kommentelő, elég primitív és érzéketlen szintjére alacsonyodott le, az helyett, hogy pl. inkább egyszerűen letíltotta volna: [link]
Ebben az élő adásban pedig szintén eléggé Anettkásan még provokált is és a régebbi megjegyzésekre is hasonlóan reagált: [link]
Nektek mi a véleményetek?
Andit! Ha olvasod ezt a kérdést, nagyon tehetséges és gyönyörű vagy, de még szebb és értékesebb lennél, ha nem mindenkiben a rosszat látnád, hanem inkább pont azokkal foglalkoznál, akik kedvelnek téged. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!