Hogyan pontoznád az ismerkedési képességeidet?
9/10
Nagyon könnyen ismerkedek és nagyon szeretek is új embereket megismerni. Az a típus vagyok, aki mindig új barátságokat köt. A környezetem szerint ez az egyik fő oka a munkámban elért sikerességnek.
A környezetemben lévők 4 és 9 között mozognak, azon belül is a többség 6 és 7 közt. A párom és a legjobb barátaim szintén ilyenek, mint én, de például a szüleim erősen a 4-es szinten vannak.
Nem vagyok pénzes, izmos, magas, jóképű. Átlagos vagyok és az ismerkedés nagy része ezeken múlik.
Ha viszont, egy társaságba bekerülök, könnyen középpontba kerülök. Ha valakinek elsőre bejövök, akkor megtudom dumálni.
Nehezen tudtam behatárolni, de végül 6 pontot adtam magamnak.
Különböző szociális szituációkban a gimi előtti/ annak elején lévő magamhoz képest már sokkal jobban ismerkedek, nyitottabb, barátságosabb, közvetlenebb vagyok és szívesebben beszélgetek, bár még bőven van hová fejlődni. Viszont unszimpatikus és/vagy passzív emberekkel szemben nem mindig megy olyan jól..
#4-hez hasonlóan én sem tudok odamenni másokhoz, az első lépést nem igazán tudom megtenni. Ha valaki más kezdeményez, akkor rendben van, de nekem sajnos nem megy. Amit bánok, mert most kezdem az egyetemet és a szakomról (eddig) nem ismerek senkit sem.. De az vigasztal, ha túl vagyunk a bizonyos első lépésen, onnantól kezdve már rendben szokott lenni a többi.
Ez igy nem jo. Igy nem tudok szavazni. Miert nincs negativ szam, vagy tort ?
Pl:
-3/10
-2/10
-1/10
0/10
1/10
2/10
3/10
vagy
0.1/10
0.01/10
0.001/10
0.0001/10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!