Mit tennétek ebben a helyzetben?
Tegyük fel, hogy a környezetetekben mindenki szerint te vagy a legszebb/legjóképűbb nő/férfi, amit valaha láttak és ezt onnan tudnád, hogy konkrétan elmondják ha megkérdezed őket. Ennek ellenére egyetlen ellenkező nemű sem próbálkozik nálad és a közeledésed általában visszautasítással végződik. Ugyanakkor te magad sem találsz senkit a környezetedben magaddal "egy szinten". Baráti megközelítésre közlik veled, hogy nem tudnak a barátod lenni.
Ha azonos neműekkel próbálsz barátkozni az szinte mindig kiközösítéssel végződik, sokat szivatnak, bunkóznak veled.
Az alábbiak közül hogyan állnál hozzá a helyzethez?
Kérlek olvasd el #2-es válaszát, úgy látom nem volt egyértelmű, csak nem értem miért.
Kérdező
Elhiszem, hogy jobban hangzik a 2. válasz, de valljuk be, az 1. válasz is benne van a pakliban (ahogy természetesen a 2. válasz is). ;) Más az, mikor csak mondják, hogy milyen szép/jóképű vagy, és más az, mikor szinte mindenki visszautasít...
És az előbbi kommentedből azt érzem, hogy a személyiségeddel lesz itt baj. Vannak dolgok, amiket nem tudsz elfogadni...
Ki mondta, hogy rólam van szó?
Én azt hittem, hogy az alapszitu egyértelműsíti az összes többi szociális megnyilvánulást. Nem akartam feleslegesen elmagyarázni.
Ha valakit megkérdezel, hogy szépnek talál-e (Te írtad a kérdésed 2.sorában), akkor leginkább azt kapod feleletként, hogy "gyönyörű vagy!".
Tapintatos barátaid vannak, de ennek ellenére még valóban szép teremtés lehetsz.
Nem rólam van szó. Mi van ha idegenek is ezt válaszolják?
Feltételezzük most azt, hogy jó személyisége is van az illetőnek és olvassuk úgy el a kérdést.
Kedves Kérdező!
Az teljesen mindegy, hogy rólad, vagy másról van szó. Aki feltesz valakinek egy kérdést, hogy szépnek látja-e őt, akkor általában az a válasz, hogy igen, hacsak nem akar felbosszantani és azt válaszolja, hogy csúnyának lát.
Jó akkor a kérdéshez vegyük úgy, hogy igazat mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!