Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket is csufoltak már a...

Titeket is csufoltak már a külsötök miatt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 12. 20:18
1 2 3 4
 21/31 Metionin ***** válasza:
100%
Engem egész általánosban mert sovány voltam és csóró, nem voltak menő ruháim. Gimiben már nem a diákok csúfoltak, hanem az osztályfőnök szintén mert sovány voltam. De még anyám is szégyenkezett miattam.
2020. aug. 12. 21:38
 22/31 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as nagy igazság, ha valamilyen hibát elkövetek én is észre veszem hogy megérdemeltem! Lehet évek mulva de mindenki vissza kapja, valahogy a sors elrendezi..

Én karakteres arcu vagyok vekony modell alkat nem bekepzeltseg! A szemem a legfeltunobb az arcomon nagy barna szemek, és e miatt csufolt par fiu a suliban akik nem is az osztaly tarsaim de ki speciztek és szekalni kezdtek, nem voltak valami szépek gondolom jó kisebbsegi komplexusok is van mai napig ezért enyire felszinesek, vissza szoltam, de kb fogyatekosok voltak, és ultra szanalmas primitivek, de nem hiszem hogy sok oromuk lesz az eletben, modelleknek, szineszeknek, beszolnak a troll emberek neten, vagy valo eletben szoval mindenki kap rendesen ebből, ki többet ki kevesebbet, akik a legtöbbet kaphatják a ducik, pedig ők is ugyan olyanok mint barki mas, es valaki betegseg miatt duci, amig engem nem bantanak en se bantok mast, de a karma tenyleg bich :D en is vissza kaptam azt amit megerdemeltem és tanultam belőle! Ezáltal fejlődtem és jobb ember lettem valamilyen téren, valamiért belém előszeretettel kötnek az emberek de én akkor is különlegesnek fogom magam tartani bárki barmit mond vagy fejre is áll.

2020. aug. 12. 21:40
 23/31 A kérdező kommentje:
21-es neharagudj de milyen az anya az ilyen aki szegyenkezik a gyereke kulseje es anyagi helyzete miatt? Arrol hogy szegeny vagy nem tehetsz! Remélem jobb anyagi helyzeted van azóta :) és sikerult magadal megbekelned te is ugyan olyan ertekes ember vagy mint barki mas, a bunko emberek pedig magukat minositik nem téged!
2020. aug. 12. 21:44
 24/31 Metionin ***** válasza:
100%
Anyám a soványságom miatt szégyenkezett mert szerinte mindenki azt hitte, hogy ő nem ad nekem enni. Amúgy én az a tipikus balerina alkat vagyok (balettozok is), az ilyen gyerekek kistini korukban nagyon vékonyak mert ez a fajta izomzat sokára lesz látványos de a vékony csukló-nyak az megmarad később is. Ruhában a mai napig szóvá teszik hogy mennyire vékony vagyok de dresszben már lesnek hogy milyen izmok vannak rajtam. Ja és nekem is karakteres az arcom és nagy a szemem, csak ilyen rikító kék és azért is csúfoltak hogy ufófejem van, ja meg a fehér bőrömért hogy hipó. Igazából ha nem túl értelmes gyerekekkel van az ember körülvéve, bármiért csúfolhatnak, csak pont abban a korban amikor amúgyis nehéz egy gyereknek a kamaszkor, még rosszabbul esik.
2020. aug. 12. 21:49
 25/31 A kérdező kommentje:
Biztos gyonyoru vagy :) ne is foglalkozz csak irigyek, ezért probalnak lehuzni, aki kitunik a tomegbol picit is mindig is tobb bamtast fog kapni.
2020. aug. 12. 22:06
 26/31 anonim ***** válasza:
89%
Mozgássérült vagyok, nem annyira vészes külsőre, de aki akar, az rendszerint betalál 1-2 beszólással.
2020. aug. 12. 22:15
 27/31 A kérdező kommentje:
26-os aki beszol neked sajat magat minositi nem téged, szolj nekik vissza batran és állj ki magadért :)
2020. aug. 12. 22:17
 28/31 anonim ***** válasza:
59%

Köszi a lepontozásokat :)

Ez különösen vicces a csúfolódás topikba.

Csaxólok

2020. aug. 13. 08:36
 29/31 A kérdező kommentje:
28-as én nem pontoztalak le lehet csak azert pontoztak le teged mert rossznak tartották amit irtál ami tortent veled vagy nem tudom, amugy az hogy valakit bantanak az szerintem nem vicces de te tudod, nem vagyunk egyformak, de a vicc addig vicc amig masokat nem bantunk vele mert az mar alparisag.
2020. aug. 13. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Az ironai vicces.
2020. szept. 13. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!