Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket is csufoltak már a...

Titeket is csufoltak már a külsötök miatt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 12. 20:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
engem a fogaim miatt kicsit.
2020. aug. 12. 20:36
 12/31 A kérdező kommentje:
9-es én sem tudom pedig masok szerint a szemem a legszebb es sztem is, nagy barna szemeim vannak es akkor a nagysaga miatt kaptam csufolodo beazolasokat esetleg gunynevekel ihlettek.
2020. aug. 12. 20:37
 13/31 anonim ***** válasza:
55%
Engem is csúfoltak a göndör hajam miatt. Azzal, hogy "van fésű is a világon" meg, hogy "feltalálták már a hajvasalót". Ez kisebb koromban még fájt, végülis nem tehetek róla. De ma már úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik az így járt, az már csak az ő baja, nem az enyém.
2020. aug. 12. 20:38
 14/31 anonim ***** válasza:
64%

Sokszor. Pl egyik nyáron ketté vágtam a talpamat, úgy kellett összevarni tízenpár öltéssel. 1 év után tudtam csak ráállni. Ezért én voltam a nyomorék az osztályban. Ráadásul brutálisan meghíztam akkor a mozgás hiány miatt. 160 cm mellett 80 kg voltam. Úgyhogy már nem voltam az osztály nyomoréka, hanem a dagadt nyomi voltam. De miután tudtam járni kicsit nőttem is és gyorsan lementek a kilók is és újra megerősödtem. Fél év alatt már függedszkedve mentem fel a kötélen.

De sosem érdekelt. Tudtam, hogy nem tehetek róla és én úgy sem látom, mit bánom, ha néhány embernek nem tetszik. Amíg volt valaki aki szóba állt velem, nem zavart.

Aki előtte haver volt, azzal dumáltam utána is, aki utólag nyalt be, azt elküldtem a bélbe.

Iskolában, ha egy haver sincs... Bakker! Azt nem bírtam volna! Az kínzás.

2020. aug. 12. 20:38
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Igen, még általánosban meg középsuli elején, mert nagyon fehér a bőröm. Különösebben sosem érdekelt, már gyerekként is nevetségesnek tartottam, ha valaki a csúfolódásig jutott el mások cseszegetésében.
2020. aug. 12. 20:43
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Igen, néha még így, felnőttként is.
2020. aug. 12. 21:14
 17/31 A kérdező kommentje:
Sajnálattal hallom, de szerintem mindenki át esik ezen szubjektiven, de valahol fogja érni mentalis bantalmazas kulso dolgokban :( sajnos felszines buta szanalmas emberek mindig is lesznek ezzel együtt kell éllni, legyen az gyerek felnőtt undoritó amikor ember társaink fordulnak egymas ellen ilyen aprosagok miatt, de kivanom enyi orumok legyen csak az eletben, barki akit csufoltak ne torodjetek vele mindig is lesznek troll emberek, engem is csufoltak vagy szoltak be, és még nyilvan fognak is hiszen a bunko primitiv emberekbol mindig is lesz elég de legyetek erosek, barmivel is szekaljanak akar idosebb akar fiatalabb. Néha még most is felzaklatt egy egy emlék, de szerintem ezzel sokan vagyunk így.
2020. aug. 12. 21:20
 18/31 anonim ***** válasza:
65%

3 éve, magam sem tudom hogyan és miért, de leperegtek rólam a kilók akaratomon kívül. Sokat fogytam, ami eléggé meglátszott rajtam, mert alapból is vékonyabb voltam. A combjaimon és az arcomon volt a legjobban észrevehető. Bármit ettem, még életmódot is váltottam, hónapokba telt, míg a kilók visszajöttek, de az arcomra még mindig nem egészen. Viszont volt egy lány, aki mint később kiderült, erősen testkép zavaros, nagyon durván rám szállt. Állandóan beszólogatott, csontosnak, csontinak, nádszálnak hívott. Rosszul esett és hiába mondtam, őt nem érdekelte. Volt egy idő, amikor direkt így becézett a többiek előtt is.. a legtöbben elég szépen kinevettek, de voltak olyanok, akik szerencsére velem együtt kifejezték nemtetszésüket.

19/L

2020. aug. 12. 21:22
 19/31 A kérdező kommentje:
Uhh 18-as ne is töródj vele biztos irigykedett a vékony alakodra ;) gondolom hogy rosszul esett pláne ha sok ember előtt történik úgy még rosszabb velem is volt hogy sok ember előtt piszkaltak és így még cikibb helyzet volt és e-miatt többen is piszakaltak de az ilyenek csak bandába nagy legények, de otthon meg gondolom egy szavuk sincs.
2020. aug. 12. 21:26
 20/31 anonim ***** válasza:
55%
Aki kicsit is egyedibb bàrmilyen szempontból, azok mind megkaptàk a rosszindulatot legalàbb egyszer valakitől. De valóban, a karma működik! Előbb, utóbb mindenki visszakapja, amit adott. Senki nem marad ki a sorból.
2020. aug. 12. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!