Mennyire gáz egyedül menni egy esküvőre?
Ráadásul nem is fogok sok embert ismerni mert egy középiskolai haverom házasodik, ő messze lakott és nem nagyon van közös baráti kör. Suliból csak velem volt jóban ( fél évig volt csak ott). Egy haverját ismerem csak. Barátnőm jelenleg nincs, így nincs kit vinnem.
Talán majd ott :D .
Szerintem az a gaz, hogy ez ennyire elvaras lett. Tudom, annak fogjak tartani. De mennyivel jobb megkerni egy pasit, not, hogy kiserjen el? Rohej.
Igen, en mindig egyedul mentem. Ezek a formasagok alszentek ugyis.
Szerintem egyáltalán nem elvárás és nem is gáz.
Egy csomó esküvőn voltam egyedül, és mindig kellemesen töltöttem az időt.
En pont egy közelgö esküvö miatt jöttem csak össze egy sraccal.
Igaz 4 èv lett belöle ugy hogy össze sem illettünk belsöleg csak külsöre.
De legalabb vele megusztam a rokoni lenezeseket hogy en vagyok csak pàrtàban.
Én is sokat mentem esküvőre egyedül. Picit fura volt de mindig találtam társaságot, bárkivel elbeszélgettem, elütöttem az időt meg volt alkalom ismerkedni is egy korombelivel aki szintén vagy egyedül ment tehát nem volt párja és a szüleivel, tesóival volt ott például mert rokonok voltak. De voltam olyan esküvőn ahol csak simán elvoltam és haverkodtam mindenkivel. Voltam olyanon ahol egyedül a vőlegényt ismertem mivel nagyon jó haverok voltunk csak közös baráti körünk nem volt. Ő hívott a legénybúcsújára, pontosabban haverjait kérte meg hogy hívjanak meg akik szervezték őket megismertem előtte így nem voltam full idegenek közt legalább. Velük is elvoltam akkor.
Szerintem nem ciki egyedül menni, talán unalmas lehet ha nem találod meg az összhangot senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!