Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz/feltűnő egy lánynak...

Gáz/feltűnő egy lánynak strandra mennie bugyiban?

Figyelt kérdés
ha pl a bugyi fekete és amugy nem feltűnő hogy fehérnemű

2020. aug. 11. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem gáz, viszont feltűnő, én legalábbis biztos meg tudnám mondani a különbséget. Őszintén bevallom neked, én egy nőt bugyiban (nem bikiniben) izgatóbbnak találok, mint meztelenül, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Tehát készülj fel, hogy egy-két csúnya pillantás előfordulhat másoktól.
2020. aug. 11. 14:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Először is tellik fürdőruhára pénz, csak barátnőmmel elszabtuk az alsót:) nem akarok bele menni abba hogy hogyan meg miért mert hosszú sztori. És ma mentünk volna fürödni és úgyis volt egy fekete testhezálló bugyim amiben nincs se csipke se masni semmi és elég fürdőruha alsónak néz ki. Ezért gondoltam megkérdezek másokat hogy gáz lenne-e. Persze venni fogok alsót:D Mégegyszer is köszönöm a válaszokat, többség szerint nem gáz és nem is olyan feltűnő:)!
2020. aug. 11. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
Ja, ahogy sok dohányos is meg van róla győződve, hogy rajta nem érződik a cigiszag. :D
2020. aug. 11. 15:24
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Feltűnő.
2020. aug. 11. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Voltál te már strandon? A romáknál szokott divat lenni, hogy szimpla ruhában bemennek a medencékbe. Rajtuk kívül senki nem csinál ilyet.

Hétvégén strandon voltam és a medence felügyelő rászólt az egyik csajra, hogy menjen ki, mert ami rajta van, felső, az nem fürdőruha. Aztán kiderült, hogy az egy ilyen fürdőruha felső volt, mert rá volt varrva. Nyugi, az értelmesebb úszómesterek észreveszik és azonnal kiparancsolják a fürdőzőket.

2020. aug. 11. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem gaz. En is bugyiban szoktam napozni. Fekete. Nem atlatszo,nem fodros nem masnis. Nekem nem tetszenek a furdoruhak. Nem vagyok roma. 😂
2020. aug. 11. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
Ha nincs fürdőruhád akkor inkább menj nudista strandra.
2020. aug. 14. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
1500 és 3000 forintért melyik kínaiban lehet fürdőruhát,bikinit találni????
2020. aug. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!