Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 20-on évesek hova tűntek a...

20-on évesek hova tűntek a strandrollról?

Figyelt kérdés
általába 20 alatt vagy 40 fölöttiek töltik meg a strandot. Minimális mennyiségű korombeliek(28f)vagyok. Miért van ez így? Egyáltalán mit csinálnak ezek otthol 40 fokban?
2019. aug. 14. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Hűsölnek a légkondi alatt.
2019. aug. 14. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A Balaton fesztiválon vannak,vagy a sziget fesztiválon vagy a Balatonon vagy külföldön nyaralnak vagy meghaltak.
2019. aug. 14. 13:27
 3/9 A kérdező kommentje:
mindenki nem lehet ott, meg hát szigetfesztivál többsége külföldi
2019. aug. 14. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehetséges hogy elvitte őket a szívroham a 2018-as választás miatt.
2019. aug. 14. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozok nincs időm strandolni

23/N

2019. aug. 14. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt én is észrevettem. A múlt héten voltam hétköznap strandolni az öcsémmel a városi strandon. Feltűnt, hogy ebből a korosztályból nem sok embert látok, ellenben sok kisgyermekes család, és 50-60 körüli emberek voltak, pedig a strandon vannak óriáscsúszdák is, amiket inkább a fiatalok kedvelnek, ráadásul suliban és egyetemen is most szünet van. Lehet, hogy mindenki diákmunkázik, vagy nincs pénzük strandra?
2019. aug. 14. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"A múlt héten voltam hétköznap strandolni az öcsémmel a városi strandon"

Durva, de dolgoznak az emberek hétköznap.

2019. aug. 14. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én majdnem minden hétvégén megyek :)

22N

2019. aug. 14. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szeretik.Én nyáron baráti társasággal max.2x megyek ki strandra,mert hiába vagyunk együtt,egy idő után unalmas.Inkább mwgyünk a városba,van,hogy havonta 2-3 alkalommal elutazunk a Mátrába ott bicikli túrát szervezünk,futunk a hegyekben,sétálunk,piknikezünk.Elmegyünk kirándulni,Magyarország csodáit meglátogatjuk.

Szerencsére nagyon összeszokott baráti társaság vagyunk,fiúk,lányok egyaránt,fiatal egyetemisták.Szóval mi unalmasnak tartjuk a strandot,és sok korombeli is.

22/L

2019. aug. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!