Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Le szolitott volna egy kûrva?

Le szolitott volna egy kûrva?

Figyelt kérdés

Nyugati pályaudvaron egy cigány lány miniszoknyaban oda jött hogy megyek e üzletbe vele és nyujtota a kezét de mondtam hogy nem😂

Kûrva lehetett?

2020. aug. 5. 13:22
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Csak nem értetem azta részét hogy "gyere üzletbe"😂
2020. aug. 5. 15:18
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

Mire gondoltál, kártyázni mentek?

Neki üzlet, te fizetsz érte.

2020. aug. 5. 16:33
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
Ismerősömet így rabolták ki.
2020. aug. 5. 16:59
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Nehéz lehet pasinak lenni. 😂
2020. aug. 5. 18:33
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
14. Hát tényleg az, örülök hogy elismered.
2020. aug. 5. 19:06
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

A mocskok kozben kirabolnak. Jo,hogy nem mentel vele. A Nyugati lett az uj nyolcker. Ertekeket ne vegyetek ott elo. A keszenleti rendorseg ott van rogton a Nyugati palyaudvar oldalan(fobejarattal az utcan szembe allva bal oldalt. )

Mindenfele trukkel probalnak lehuzni kirabolni a cig.anyok meg videkrol feljott ehezo agressziv szerencsevadaszok.

Nemreg eljatazotta par szerb ,hogy az oreget kiraboljak. 4 fuatal srac. Elfutottak,a tavolbol megvartuk direkt es tenyleg visszamentek az oreghez es kedelyesen elbeszelgettek egymassal...

Ne dolj be semminek,ne segits senkinek.

Hivd ki a rendoroket inkabb mindig. Ki fognak menni,ismerik a Nyugatit es az ott egesznap lebzselo szemetnepseget.

2020. aug. 5. 19:33
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésre válaszolva igen
2020. aug. 27. 10:17
 18/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem lobogtattad meg előtte a pénztárcádat,miért pont vásárolni és mit? óvszert,tejet,vajat, sajtot? Micsoda aberált baromság ez.Pl amcsiban rögtön rákérdeznek a csajok,viszel engem magadhoz,akarsz dugni,játszani velem? Fincsizés esetleg? Ezekkel rukkolnak elő. Üzletbe,boltba és shoppingolni még beállítva sem mennek a kurvák,mert a kanapéról nem tudnak felállni abban a kokkeres állapotban.Nem lehet hogy éhes volt csórikám és pár tejet-lisztet soha nem látott kiflit vagy zsömlét akart burkolni valami lókolbásszal, alias vízes parival? Ezt a színvonaltalan zsibvásárt ami itt van,hát bameg sokkal rosszabb mint Chicago!
2020. szept. 10. 23:34
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Engem egy 180km-es vonatjegyért akart egy csaj leszopni a vonat wc-nem. Mondtam neki, hogy az a pénz nekem is sok, de adtam neki egy zacskó nápolyit mert látszott, hogy tényleg kb kajára sincs. Rendesen zavarba jött, hogy ilyen van, megköszönte és leszállt.
2021. ápr. 21. 23:51
 20/28 anonim válasza:
89%

Azért csak szépen az ilyen lányokkal mert ha olyan a stricije a csaj oda megy oszt annyit mond neki hogy "Életem/apa/kicsi....ez és ez még sértett" neked ott véged.... Nem rosszból mondom

18/N

2022. máj. 8. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!