Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak engem idegesít, hogy ha...

Csak engem idegesít, hogy ha munkahelyen evés közben beszélgetnem kell?

Figyelt kérdés
Szerintem annyira béna, hogy két mondat közt próbálod gyorsan megrágni a kaját, és lenyelni, úgy hogy ne fulladj meg. Ráadásul a következő mondatnál a másik az ételmaradékos szádat nézheti. Szóval tök béna. Miért kell erőltetni ez a kollégák közti beszélgetést a munkahelyi ebédeknél? Próbáltam már egyedül menni kajálni, de akkor meg mindig oda ült valami idegen és elkezdett szövegelni hozzám.
2020. aug. 1. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Vegyél magad elé olvasnivalót: újságot, könyvet, mobilt / internet /. Van, hogy én is élek vele. Mikor milyen kedvem van.

Én sem szeretek nagyon evés közben beszélni. Az ember ümmög, nyammog, mert tele a szája, olyan gyorsan meg tényleg nem lehet rágni és nyelni.

Sose zavart, ha egyedül kellett ennem, akárhol voltam. Úgy élvezem a legjobban.

2020. aug. 1. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább egyedül szeretek enni, mert ha evés közben beszélgetek, akkor általában leállok az evéssel és nem rágás közben folytatom a társalgást, így viszont nem marad időm enni. (ki-be kell csekkolni, így muszáj sajnos figyelni az órát) Szerintem ha valaki nagyon szeretne beszélni, akkor hagyd, hogy mondja a magáét, néha bólogass, hümmögj, annyi pont elég, egy idő után úgyis észreveszi magát. (remélhetőleg)
2020. aug. 1. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

"mindig oda ült valami idegen és elkezdett szövegelni hozzám"

Csak hallgatnod kell és egyetértőleg hümmögni. Úgy meg tudsz enni.

2020. aug. 1. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért vagy nem eszem bent, vagy külön eszem.
2020. aug. 1. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is idegesítő.

Engem volt, hogy megszóltak a kollégák, hogy nem velük ettem. Ha meg velük ettem, akkor azért, mert inkább a telefonommal foglalkoztam. Aztán mondtam nekik, hogy 8 órán keresztül őket hallgatom, legalább azt a kevés kis időt had töltsem úgy, ahogy én szeretném, ne ők mondják meg mit csináljak, aztán onnantól nem szekáltak ezzel.

2020. aug. 1. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
én nem csak attól kapok idegbajt ha odaülnek, de már csak attól is ha van valaki körülöttem. Nézik a pofám ahogy rágok, és folyton azt kell stirölnöm hogy néz e valaki, vagy ehetek nyugodtan. Inkább be viszem a kis motyómat a gép elé, és ott falok,ott senki nem zavar :D
2020. aug. 3. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:

6,

csak te zavarsz másokat a büdös kajáddal, már bocs

2020. aug. 3. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
önérzetes p.cs a kérdező xD
2020. aug. 3. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:

7 - nem eszem büdös kajákat, olyat alapból nem vinnék be. Megengedett dolog nálunk bent kajálni.

A konyhát amúgy is megrohamozzák délben, tehát még a mikróig sem lehet eljutni

2020. aug. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!