Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 16-20 éves fiúk, ha egy...

16-20 éves fiúk, ha egy lánytól azt kéritek, hogy meséljen magáról, akkor mire vagytok kíváncsiak?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne. Igazából arra gondoltam, hogy mi a hobbim, milyen filmeket, zenéket stb. szeretek, de ez nem túl unalmas?

Ha ezt kérdezitek, akkor mire vagytok igazán kíváncsiak, és mi az a téma, ami nem untat, sőt még érdekesnek is tartjátok?

Előre is köszönöm! :)

2015. okt. 1. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol lakik, mit tanul, mit dolgozik, hobbik, sport, ilyesmi.

Szerintem ez nem unalmas, ez az alap.

Ezen lehet elindulni tovább.

2015. okt. 1. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Én anno ismerkedések alkalmával azt írtam le ami "engem érdekelt" megosztani magamról bármit is. Élőben is azt mesélem amit megosztani "van épp kedvem". Ez alapján jobban megismerhet, hisz ennek egyetlen célja az, hogy megismerjen téged. Beszélj arról ami téged jelenleg foglalkoztat. Persze nyilván kihagyhatatlan pár sztenderd infó, mint lakhely, iskola, hobbi. Mert azzal nekem se kezdje az ismerkedést senki hogy növények biológiai fejlődésébe kezd bele, előbb szögezze le hogy kertészeti suliba jár, és akkor össze tudom kapcsolni a dolgokat, másrészt el tudom dönteni hogy ilyen emberrel akarok-e ismerkedni avagy sem.
2015. okt. 1. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Oh, értem, köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. okt. 1. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha kíváncsi vagyok valamire, akkor arra kérdezek rá.

És nem hagyom, hogy olyan dolgokról meséljen órákig, ami engem nem érdekel...

2015. okt. 1. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmire, csak azt gondolja, hogy érdekel is, nem csak megdugni akarom.
2015. okt. 1. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem unalmas, hanem alapdolgok, talán már itt látszik hogy mennyi közötök lesz egymáshoz a beszélgetőpartnereddel ha ugyanaz az érdeklődési körötök vagy épp teljesen különböztök
2015. okt. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!