Most ezzel lekoverezett?
Figyelt kérdés
Egy no a Kormosomnel ült és alapbol ilyen morcos volt és én meg mentem be és a Kormos mögött közvetlen ült a fodrásznal egy csaj akinek mosta a hajat a fodrász és nem volt köztük semmi hely...bementem köszöntem és a morcos no a kormosnel mondja h “na ez jo lesz” és próbált előre húzódni viszont én egyből át is fértem köztük aztán megkérdezte h meg is vagy? De ilyen normálisan kerdoen..Én meg mondtam h igen vagy vmi ilyesmi volt..2020. júl. 31. 16:38
1/3 anonim válasza:
Igen, lekövérezett, és még arra is célzott, hogy biztos túl gyorsan érsz el a csúcsra (meg is vagy).
2/3 Lena7 válasza:
Nem feltétlenül. Lehet hogy csak tényleg nem akart útban lenni, amit hajmosásközben vízes hajjal nem éppen könnyű. Ezért is mondhatta azt, hogy na ez jó lesz.
Az át is értélt meg azért is mondhatta, mert lehet, hogy tényleg gyors voltál. Nem kell mindenbe a rosszat látni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Azért volt fura mert még senki sem kövérezett le...
2020. júl. 31. 17:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!