Miért néznek rám ufóként amikor azt mondom nem iszok
alkoholt? Miért kell rögtön azzal jönni hogy terhes
vagyok?
Figyelt kérdés
Valahogy bármilyen társasági összejövetelre elkeveredek, nem képesek felfogni az emberek hogy nem iszok alkoholt... 25 éves nő vagyok és egyszer az életben úgy berúgtam hogy azóta már az alkohol szagától rosszul leszek. Karácsonykor egy pici krémlikőr ami belefér, ezen kívül soha semmi. Ez miért ennyire furcsa? Ha meg innék az lenne hogy milyen esztelen fiatal vagyok🙄
Ja, meg még azért, mert idehaza az egészségkultúra a béka popója alatt van.
Azért hozzátenném, értelmes ember ezen nem fog fennakadni, csak ugye olyanból meg kevés van.
2020. júl. 20. 14:42
12/18 anonim válasza:
Megértelek. Én kb. 2 éve nem fogyasztok alkoholt, mindig próbálnak rábeszélni...Pár éve elkezdett futni velem a ló, inkább leálltam. Volt elég alkoholista a családban így is. Jobb is sokkal.
2020. júl. 20. 19:16
13/18 anonim válasza:
Azért nem összekeverendő az alkoholizmus és az alkalmankénti alkohol fogyasztás! Van az én baráti körömben is olyan ember, aki egy pohár kis valamit se iszik meg velünk soha. Nem vezet, nem terhes, semmi.. csak ő eldöntötte, hogy nem és kész. Engem nem zavarna, de azért szoktunk rá furán nézni. Mi sem rúgunk be, de egy koccintásba senki nem hal bele. Vannak koktélok is, egész gyenge kis italok, de alkoholmentes is, szóval nem értem az ilyen embereket. Néha úgy érzem ilyenkor kicsit mintha magasabb rangúnak érezné magát nálunk.. Jó hangulatban, egy jó társaságban nem értem miért nem lehet akár csak egy mentes löttyöt inni a többiekkel.
2020. júl. 20. 22:09
14/18 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, nem tudom miért kell mindig ilyen magasztosan előadni valakinek hogy ő nem iszik alkoholt. Tudod nem csak a 2 véglet van, nem inni, vagy hányásig inni. Attól, hogy valaki megiszik 1-2 koktélt, nem fog a hányásban fetrengeni képzeld. Társaságban oldja kicsit a hangulatot, ennyi. De aki soha nem iszik semmit, annak ez felfoghatatlan, és csak lenézik a többit.
2020. júl. 21. 00:48
15/18 A kérdező kommentje:
Na álljunk meg egy kicsit. Én senkit nem neveztem alkoholistának mert alkalmanként iszik. És én sem tartom felsőbbrendűnek magam mert nem iszok és nem is nézem le azt aki néha iszik (az alkoholistákat viszont kicsit sem tisztelem)
Én speciel az alkoholos tartalmú italokról beszéltem, nem a mentes koktélokról és hasonlókról. Aki egy pohár vizet se iszik hát annak is biztos oka van, de az ilyet ne keverjük most ide.
Lehet hogy egy pohár alkoholos italba nem hal bele senki, de ha én nem szeretem miért kellene innom? Mert a társaság ezt követeli és hogy oldódjon a hangulat? Hát köszi nem
2020. júl. 21. 07:33
16/18 anonim válasza:
Speciel, nem vitatkoznék az idióták hadával, - rábólintanék, hogy igen, "terhes vagyok". Aztán csak kapcsolnak két-három év távlatában...
2020. júl. 21. 14:36
17/18 anonim válasza:
Utolsó!Utána meg jönne az,hogy biztosan elvetléltél:D
2020. júl. 21. 15:31
18/18 anonim válasza:
Te nagy baromságot írsz, ne haragudj.
Mondj egyetlenegy népet, amelyiknek nincs hagyományos nemzeti piája. Csak egyet. Hát nincs ilyen. Kár mindenért a magyarságot szidnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!