Hogyan érjem el,hogy felnézzenek rám az ismerőseim,barátaim?
Figyelt kérdés
Mert úgy érzem,hogy az emberek szemében egy nagy nulla vagyok,pedig mindenkihez barátságos,kedves,megértő vagyok.
És ami szerintem a legfontosabb! Az,hogy senkit nem nézek le semmi miatt!
Mindenkit elfogadok olyannak amilyen.
2020. júl. 20. 09:18
1/10 anonim válasza:
És ezt miből gondolod? Nyilván a barátaid nem tartanak 0-nak, mert akkor nem barátkoznának veled. Én őszintén szólva nem szoktam a barátaimra felnézni, mert hasonló korúak vagyunk, hasonlóan tartunk az életben. Felnézni nálam okosabb, tapasztaltabb emberekre szoktam, mint pl. apám.
2/10 anonim válasza:
Azt érzed, és meg is nyilvánulnak feléd, tanácsot kérnek stb. DE mielőtt ez bekövetkezik előtte "le kell tenned az asztalra".Többször is.
3/10 A kérdező kommentje:
Abból gondolom,hogy nem keresi senki a társaságomat és ha én adok valami ötletet akkor már rossz vagyok,ha mondok valami rossz vagyok. Mindig engem utáltak ki világ életemben legelőször egy társaságból.
Egyszóval valamiért kolonc vagyok mindenkinek.
2020. júl. 20. 09:27
4/10 anonim válasza:
Aha, akkor nincsenek is igazából barátaid. Váltsál társaságot, kövesd a "ha nem írok, ne válaszolj" szabályt. Most a barátkozás tuti receptjét nem tudom neked megmondani, de kezd el szélesíteni a látóköröd. Kezdj bele egy új hobbiba, ott találkozol másokkal és a hobbi révén meg is lesz a közös beszédtéma, programlehetőség. De ne legyél túl tapadós, ha valaki nem keres magától, akkor engedd el.
5/10 anonim válasza:
Akkor talán először azt kéne feltárni hogy miért téged "utáltak ki legelőször" mindenhonnan. Nem rosszindulatból mondom, de akkor érdemes gyanakodni hogy te csinálsz valamit rosszul, mert nyilván amit leírtál magadról az nem indokolna ilyesmit.
6/10 anonim válasza:
Mit tettél le az asztalra ami miatt fel kellene nézni rád?
8/10 anonim válasza:
Diplomázz le,legyen havi 800 ezres fizetésed és egyből felnéznek rád
9/10 anonim válasza:
Ahhoz, hogy FEL-nézzenek rád, nyilvánvalóan föléjük kell emelkedned.
10/10 anonim válasza:
Az, hogy nem néznek fel rád az olyan dolog, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni. A barátságban meg egyformák vagyunk és segítünk egymáson ha kell de kölcsönösen nem csak én adok állandóan mert az nem igazi barátság. Keress valami új hobbit magadnak járj máshova ismerkedj meg másokkal vagy a neten is elkezdhetel levelezni emberekkel. Próbálj új embereket meg ismerni és olyannak fogadjanak el amilyen vagy de ne vedd meg a kedvességüket mert az nem jó ez csak 1 tanács mert én ezt már le játszottam és tudom milyen érzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!