A modern embernek hogyan van ideje "mindenre"?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom az emberek hogyan képesek dolgozni (karriert építeni), edzeni, tanulni (akár valami új képességet vagy szakmát), társasági életet élni, családdal foglalkozni, barátokkal kommunikálni, saját magukkal foglalkozni, és mellette még párt keresni?
Én próbálok mindent összeegyeztetni, de nem megy. Úgy érzem az egész összeomlik, és rossz kedvem lesz, majd hagyom az egészet inkább. Nem tudom hogyan tudnék fenntartani egy kapcsolatot mindezek mellett, de szeretnék.
2020. júl. 6. 23:42
21/21 anonim válasza:
Nem egyszerű, de be kell osztani az időt. Ha 8 órát dolgozol, meglehet csinálni. Nyilván, ha 12 órázol az más. Semmit sem túlzásba vinni. Megtervezni a napod. Az időpazarlást (facebook, stb.) megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!