Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy kiakadnakaz...

Miért van az, hogy kiakadnakaz emberek azon, ha valahol tilos dohányozni?

Figyelt kérdés

Pl Lengyelországban tilos dohányozni. Nagoyn helyes. nem csak a saját egészségedet veszélyezteted, hanem másodkét is.

A felettünk lakó szomszéd is dohányzik és nekem kisbabával eléggé szar, hogy 0-24-ben szívnom kell a füstjét. szóltunk már neki sokszor, de nem ért semmit.

Mit kell ezen szarozni? Be kell tiltani és kész. máris feljebb menne az átlag életkor rátája jóval.

Dee dee hajrá dohányozzatok még ezaz. Én is dohányoztam. 15 évig. aztán meguntam, mivel gondok voltak a tüdőmmel. és kész. nem dohányzom. ENNYI! nem kell ezen szarozni..

Egyre több országban dohányzás tilalom hál' istennek.

Mi a jó abban, hogy dohányzol? mondja már el nekem valaki. Lenyugtat és? utána sokkal rosszabb lesz. ugyanolyan, mint a drog.

A játszótéren is. mivel ott tilos dohányozni, ezért átmennek a szülők a kerítés túloldalára. Nagyszerű. jó családban nőnek fel. Ott szívják a füstöt szerencsétlen kisgyerekek.

2020. júl. 6. 19:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

társasházi együttélés szabályai!!! Ez az amit nem vesz figyelembe a közös képviselő se!

De Te sem fogod föl :D miért fognád, ha nem akarod

2020. júl. 6. 20:04
 22/28 A kérdező kommentje:

"""Igen, attól még, hogy övé az erkély, nem mérgezhet másokat!"""

hálistennek 89%-os aárányban van ez a szavazat.

2020. júl. 6. 20:06
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem fogod fel amit kérdeztem? Azt kérdeztem, amíg 15 évig dohányoztál, addig miért nem érdekelt kit zavarsz vele? Mert te is zavartál vele másokat, ha azt mondod nem, akkor hazudsz. Akkor most mit okoskodsz?
2020. júl. 6. 20:06
 24/28 A kérdező kommentje:

Ezt hívják füstszennyezésnek. Ha a tábortíz füstje bemegy a szomszéd ablakán, akkro ahhoz nincs jogos, hogy ott tüzet gyújts.

Fuu ezek a "nekem jogaim vannak, azt csinálok amit akarok" emberek tényleg tönkrebasszák az országot.

2020. júl. 6. 20:07
 25/28 A kérdező kommentje:
23: telán mert a kijelölt dohányzóhelyen dohányoztam BELTÉRBEN könnyű hülyének nézni a másikat mindaddig amíg ki nem derül mekkora parasztok vagyunk. mi?
2020. júl. 6. 20:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk az ilyen hisztit két pofonnal gyógyítják...
2020. júl. 6. 22:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Törölteted a kommenteket? Akkor minek írsz ki kérdést? Hogy magaddal beszélgess? Te tényleg orvosi eset vagy. :D
2020. júl. 6. 23:00
 28/28 anonim ***** válasza:

Most nagy a szád mi? Azalatt a 15 év alatt míg dohányoztál, egy ilyem stílusú ember mint most te ezeket a fejedre olvasta volna, te lettél volna a legjobban megsértődve. Megbetegszel a szomszéd füstjétől? A sajátod 15 évig többet ártott neked. Nyugodj le, menj el a babával sétálni.

Én meg megyek, rágyújtok az erkélyemen.

2020. júl. 7. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!