Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy kiakadnakaz...

Miért van az, hogy kiakadnakaz emberek azon, ha valahol tilos dohányozni?

Figyelt kérdés

Pl Lengyelországban tilos dohányozni. Nagoyn helyes. nem csak a saját egészségedet veszélyezteted, hanem másodkét is.

A felettünk lakó szomszéd is dohányzik és nekem kisbabával eléggé szar, hogy 0-24-ben szívnom kell a füstjét. szóltunk már neki sokszor, de nem ért semmit.

Mit kell ezen szarozni? Be kell tiltani és kész. máris feljebb menne az átlag életkor rátája jóval.

Dee dee hajrá dohányozzatok még ezaz. Én is dohányoztam. 15 évig. aztán meguntam, mivel gondok voltak a tüdőmmel. és kész. nem dohányzom. ENNYI! nem kell ezen szarozni..

Egyre több országban dohányzás tilalom hál' istennek.

Mi a jó abban, hogy dohányzol? mondja már el nekem valaki. Lenyugtat és? utána sokkal rosszabb lesz. ugyanolyan, mint a drog.

A játszótéren is. mivel ott tilos dohányozni, ezért átmennek a szülők a kerítés túloldalára. Nagyszerű. jó családban nőnek fel. Ott szívják a füstöt szerencsétlen kisgyerekek.

2020. júl. 6. 19:18
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

megint abnormális dolgokkal jössz és hülyeségekkel érvelsz. Egyáltalán nem vagyok frusztrált. Tlejesen nyugodt vagoyk, csak már betelt a pohár.

A gyereksírás természetes, a fúrás nem az. Életemben egyszer volt felújítás a lakásban, akkor is kiírtuk a főbejáratra papírra, hogy ekkor és ekkor felújítás van, elnézésüket kérjük. Mert így illik.

Nem is akarok mindent betiltani ami engem zavar.

Ismerd már be, hogy nincs igazad :D lehetetlen vagy komolyan :D az erkélyes falverős dolog és a tűzgyújtós dolog egy az egyben ugyanaz, mint a dohányzásos.

Ha nekiállok ütni a falat, akkor még ott ordibálnának is velem ,hogy mit csinálok, a gyerek szemébe esik a vakolat. De a dohányzás el van nézve?

2020. júl. 6. 19:52
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
Én csak az önkormányzatnál sajnálom azt a szerencsétlent, akihez ezek bejárkálnak, meg kérvényeket írogatnak, hogy tiltsák be az erkélyen dohányzást.
2020. júl. 6. 19:53
 13/28 A kérdező kommentje:

12 amúgy arról szól a kérdés, hogy miért vannak még ezen IS felháborodva? Teljesen jogosan betiltották a dohányzás az oroszoknál a lengyeleknél stb. oké, hogy függők, de akkor is.

12. én meg téged sajnállak, hogy zavar a természet. akkor menjé laki ki az erdőbe :D

Egyébkétn is csak annyit volt a kérvényben, hogy a mi társasházunkkal csináljanak valamit, mert létezni sem lehet így. Most egy függő egészséges lesz és lerakja a cigit, vagy költözzünk el?

2020. júl. 6. 19:55
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

Semmi köze a kérdésnek a kifejtéshez. Te vagy azon kiakadva, hogy ott dohányzik valaki ahol LEHET neki.

Gondolom 15 évig amíg te szívtad, addig nem volt baj. Okoskodó, álszent ember vagy.

2020. júl. 6. 19:57
 15/28 A kérdező kommentje:

12: Bezzeg ha nálad lennének olyan körülmények, mint nálunk, akkor már 10 kérdést kiírtál volna ide :D vagy 40 panaszt nyomtál volna.

Ha ezt nem érted meg, akkor menthetetlen vagy. Majd odaállok eléd és az arcodba fújom a füstöt, amit letüdőztetek. hogy miért? mert nincs más azon kívül a levegőben, kénytelen vagy beszívni. Jó lesz? persze, hiszen az is jó, hogy mi beszívjuk. Embertelen barom.

2020. júl. 6. 19:58
 16/28 A kérdező kommentje:

Nekem meg lehet a vakolatot verni. 20 éve élek ott, 20 éve minden egyes évben írnunk kellett, hogy csináljanak valamit.

Álszent? mégis miért? Mert kiállok az egészségem mellett? Nem lehetsz teljesen komplett..

2020. júl. 6. 19:59
 17/28 A kérdező kommentje:

14: ott, ahol lehet neki, de olyanok a körülmények, hogy NEM LEHET neki!

Ha én dohányozhatok a játszótéren kívül, akkor sem fogok dohányozni a kerítés szélén, ennyi erővel bent is dohányozhatok. ezért találták ki a 15 méteres körzetet.

De a tűzgyújtós dolog még mindig áll :/

2020. júl. 6. 20:01
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Én épelméjű vagyok, te nem vagy normális. Azt írtad 15 évig dohányoztál. Azt kérdeztem, hogy ADDIG NEM ZAVART? Érdekelt téged kit zavarsz vele? Na ezért vagy álszent.
2020. júl. 6. 20:02
 19/28 A kérdező kommentje:
A hamu söprését sem fogom vállalni az ÉN területemre esett. Amíg az ÉN területemre nem jön be a füst addig azt csinál az erkélyén amit akar!
2020. júl. 6. 20:03
 20/28 A kérdező kommentje:
15 évig dohányoztam, de nem zavart, emrt nem szívtam be a füstöt ember! csak a szűrtet. A füstjét akkor sem bírtam.
2020. júl. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!