Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én szerintem valami...

Csak én szerintem valami borzalmas és undorító a pride? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mielőtt megköveznétek hogy "milyen maradi paraszt vagyok",leszögezném,hogy biszexuális vagyok én nem ítélem el a melegeket (ami érthető is biszex létemre).

Idén is megrendezik a prideot,jajj de jóó...ja, mégsem annyira jó.

A prájd már nagyon elfajzott.

Láthatjuk is,magas sarkúban táncikáló férfiak,agyon tetovált,kopasz nők stb.

Ez már nem az elfogadásról szól,hanem valami tök másról...

Néha már azt hiszem,hogy a pride csak le akarja égetni,be akarja mocskolni a biszexuálisokat, homoszexuálisokat stb.

Néha már én szégyellem magamat miattuk

2020. júl. 6. 12:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
A Pride egy provokáció.
2020. júl. 6. 13:32
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

https://www.youtube.com/watch?v=TwqBAogz1x8

Itt van kb a teljes menet tavalyról. Végignéztem a videót maximum 5-10 másodperces beletekerésekkel és egyetlen egy embert se láttam, akinek a viselkedésében vagy az öltözetében bármi különleges lenne. A legdurvább dolog a 18 perces videóben kettő (2) félmeztelen csávó volt. Ezek a boás, tangás seggrázás emberek csak a ti fejetekben léteznek, a valóság egyszerűen nem ez.

Konkrétan rohadt unalmas volt nézni az embereket a videón, de értetek bármit.

2020. júl. 6. 13:36
 13/25 anonim ***** válasza:
33%

12 de egyáltalán minek kell nekik felvonulni?

Azt, hogy mit csinálnak a hálószobában az a saját magánéletük, nem kell mindenkinek kiteregetni, hogy ők homokosok

Ez feltűnési viszketegség és szándékos provokáció jól irja a 11-es és be is kéne tiltani a Pride-ot mert semmi értelme

2020. júl. 6. 13:50
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Egyetértek a 11 és a 13-as válaszolóval. Semmi más, mint provokáció, hiszen értelme nincsen. Magánügy, hogy a hálószobában ki kivel bújik ágyba. Akik elfogadják, azok elfogadják, akik meg nem, azok nem a Pride miatt térnek majd meg. Szerintem is túl van már hype-olva ez az egész. Az meg engem is zavar, hogy ezt a rendezvényt engedélyezte a kormány, mert egyből kikiáltanák, micsoda diszkrimináció ez, és milyen homofób emberek ülnek a döntéshozók között, ha ezt megtagadták volna tőlük.
2020. júl. 6. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

A homoszexualitás nem valami fétis, hogy csak a szexről szóljon. Attól, hogy valaki meleg még ugyanúgy lehet szerelmes és ugyanúgy élhet párkapcsolatban, mint a heterók. Ha találkoztok egy heteró párral, akkor ott is egyből azon kezdtek el gondolkodni, hogy vajon milyen pózban dugják egymást otthon? A melegek se akarják jobban, hogy részei legyetek a szexuális életüknek, mint a heterók.

A szerelmi életünk pedig nem csak magánügy. Minden nyivános közös kép, eljegyzés, házasság, összeköltözés, közös gyerekvállalás, a kézenfogva sétálás az utcán, a párod megpuszilása emberek előtt, a puszta tény, hogy a párodként hivatkozol valakire... Ezek mind a szexuális orientációd kinyilatkoztatásai a nagyvilág számára.

Miért van az, hogy ha a heteroszexualitásról van szó, akkor mindenkinek a párkapcsolat jut eszébe, a homoszexualitásról pedig az anális szex, vad fétisek és orgiák? Utóbbinak sincs köze jobban a szexhez, mint az előbbinek. A romantikus életünket az emberek pedig igenis megosztják a nagyvilággal, pont erről szól a lakodalom is.

A Pride pedig azért van, mert a társadalom itthon is százezreket foszt meg attól, hogy nyugodtan éljék a családi életüket, randizzanak és létezzenek, mint bárki más. Le lehet söpörni az asztalról, hogy kisebbség, de Magyarországon konzervatív becslés szerint is 200.000 emberről van szó legalább. Több mint egy debrecennyi emberről van szó.

Amikor azt mondjátok, hogy maradjon a négy fal között és akkor nem fogják őket diszkrimálni, akkor pont azt a diszkriminációt ajánljátok fel válasznak, ami ellen küzdenek az emberek. El tudod egyáltalán képzelni, hogy milyen érzés, hogy nem mered megfogni a párod kezét nyilvános helyen? Vagy a kínos csendet, amikor újra és újra érdeklődnek emberek, hogy mi a helyzet randizás téren? Mégis mit kellene csinálniuk ilyen helyzetben?

2020. júl. 6. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
2020. júl. 6. 14:15
 17/25 anonim ***** válasza:
59%
15 Tanulj meg szöveget értelmezni. A " ki kivel bújik ágyba" nem azt jelenti, hogy szexelnek, hanem, hogy ki kivel létesít párkapcsolatot...
2020. júl. 6. 14:24
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
De szerves része a társadalmunknak, hogy ki kinek a kije. Életemben nem találkoztam még olyannal, hogy egy heteró emberrel közölték volna, hogy tartsa magában, hogy ki a párja, mert ez magánügy. Már az óvodás gyerekektől azt kérdezgetit az emberek, hogy ki tetszik nekik...
2020. júl. 6. 14:35
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

A homoszexualitás nem normális emberi tulajdonság hanem veleszületett agyi hormonális betegség

A természet a férfit a nőnek teremtette és visszafelé is igy van, a nőt meg a férfinak

A homoszexualitás ettől eltér, ők a saját nemükhöz vonzódnak ami nem normális, az állatvilágban sincs homoszexualitás

2020. júl. 6. 14:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez nem igaz. Például a gorilláknál is megfigyelték.
2020. júl. 6. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!