Hajvágás előtt ki lehet kérni a fodrász véleményét, hogy szerinte milyen frizura állna nekem jól?
Figyelt kérdés
Eddig mindig csak sima, natúr, egyhosszra vágattam le a hajamat, viszont elgondolkodtam rajta, hogy most már illő lenne elhagyni ezt a szokásom (annál is inkább, mert a legutóbbi vágás után többen azt jelezték vissza, hogy úgy nézek így ki, mint egy 10 éves kisfiú).
Viszont nem igazán tudom, hogy milyen hajszerkezet állna nekem jól, és nincsenek is igazán különleges igényeim.
Lehet a fodrásszal konzultálni erről, mikor legközelebb elmegyyek és megkérdezi, hogy milyen hajat szeretnék? Vagy az a legjobb ha már kész elképzeléssel megyek oda?
Mennyire szoktak segítőkészek lenni ilyen téren?
F
2020. máj. 24. 21:11
1/4 anonim válasza:
Persze, általában az értelmesebb szalonokban még hajviseleti újság is van amiből válogathatsz és kikérheted a fodrászod tanácsát.
3/4 anonim válasza:
Igen, de nagyon csúnyán be lehet fürödni vele
4/4 anonim válasza:
Persze. Nyugodtan kérd ki a véleményét, alap hogy válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!