Csak én szerintem valami borzalmas és undorító a pride? Mi a véleményetek?
Mielőtt megköveznétek hogy "milyen maradi paraszt vagyok",leszögezném,hogy biszexuális vagyok én nem ítélem el a melegeket (ami érthető is biszex létemre).
Idén is megrendezik a prideot,jajj de jóó...ja, mégsem annyira jó.
A prájd már nagyon elfajzott.
Láthatjuk is,magas sarkúban táncikáló férfiak,agyon tetovált,kopasz nők stb.
Ez már nem az elfogadásról szól,hanem valami tök másról...
Néha már azt hiszem,hogy a pride csak le akarja égetni,be akarja mocskolni a biszexuálisokat, homoszexuálisokat stb.
Néha már én szégyellem magamat miattuk
Egyetértek veled. Nem erről kellene szólnia,amit csinálnak az már undorító és pont ezzel,fogják elérni azt,hogy nem lesznek velük szemben elfogadóbbak.
Normálisan felöltözve jobb hatása lenne ennek az egésznek.
Ha valakit ez tesz boldoggá hajrá, de nem az utcára való ez az öltözék.
Nem kell átmenni közönségesbe ahhoz,hogy felvállald magad.
"Nem erről kellene szólnia,amit csinálnak az már undorító és pont ezzel,fogják elérni azt,hogy nem lesznek velük szemben elfogadóbbak."
Ott a pont!!
Ott táncikálnak férfi létükre magas sarkúba,meg úgy kiöltöznek,hogy anyám borogass és úgy viselkednek mint az állatok,aztán sírnak,hisztiznek,hogy milyen kirekesztő a társadalom.
Biszexuális létemre hányni tudnék ezektől🤮.
Nem értem egyáltalán miért kell felvonulni a buzogányoknak
Senkire nem tartozik a szexuális magánélet és abszolút nem kell reklámozni sem, hogy valaki homokos mert semmi értelme
De ez is egy tipikus homoszexuális jellemvonás, hogy valamivel villogjanak meg szándékosan akasszák ki az embereket, mert általában nem bírnak magukkal,erős feltűnési viszketegségben szenvednek a homoszexuálisok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!