Miert fütyültek?
Figyelt kérdés
Baratomek tarsashazban élnek és a sulinkbol 4-5 srác ott volt mert talán haverjuk ott lakik és így a másik társasház előtt voltak és mentünk haza baratomekhoz csak baratom pár perccel előrébb ment be mert sietett és én meg a 13 éves húga mentünk be és fütyült nekünk abból a tarsasagbol pár srác, viszont rajtam a baratom térdig erő bő pulcsija volt és bő gatyaja meg egy edzocipo a húgán meg normális ruha...valamint lehajtottuk a fejünket h ne ismerjenek meg...új építési házak szoval nem tudhattak h baratomek itt laknak... Gunyolodasbol fütyültek? Mert mondani nem mondtak semmit plusz amúgy nem is ismerem őket.... ja és baratom húga 13 évesen olyan magas mint én olyan 170 cm...2020. jún. 23. 13:33
1/6 anonim válasza:
A baratod hugat nonek neztek, es szexualis erdeklodesuknek adtak hangot.
2/6 anonim válasza:
Neked meg a barátod húgának fütyültek. Az ilyeneknek tökmindegy, hogy hány éves vagy mit visel, minden nőnemű lénynek fütyülnek. Ha lett volna veletek egy szuka kutya, annak is fütyültek volna.
3/6 A kérdező kommentje:
De gunyolodasbol? Amúgy ilyen 15-16 évesek voltak kb....
2020. jún. 23. 14:23
4/6 A kérdező kommentje:
Meg ugye sulinkba járnak legalább is pár kozuluk
2020. jún. 23. 14:23
5/6 anonim válasza:
Nem, nem gúnyolódásból. Csak jelzett nekik a farkuk, hogy nő van a közelben.
6/6 anonim válasza:
Ez a fütyülés amúgy orbitálisan bunkó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!