Pánik beteg vagyok?
Iktass ki mindent, ami stresszel. Tessék ennyit tudsz tenni.
Én is pánikbeteg vagyok (bár esetedben inkább szorongásra gondolnék, mert a pánikrohamnak általában nincs ennyire konkrét tárgya, csak úgy megtörténik a legtöbbször spontán, ha az arra hajlamos ember életében elég nehézség van). Nekem egyetem második évében kezdődött, akkor halmozódott fel a bizonytalanság, a kialvatlanság, a stressz. Hetente estem össze hasonló remegéssel, zilálással, sírógörccsel, teljesen random helyeken. Volt, hogy éreztem, hogy lesz valami, akkor elvonultam, de ugyanúgy lezajlott.
A doki annyit mondott, hogy terápia e vegyem le q vállamrol azokat a terheket, amiket nem muszáj cipelnem. Hagyjak abba dolgokat, számoljak fel bizonyos emberekkel kapcsolatokat, takarítsak ki és maradjon 1-2 dolog csak, amin feltétlenül aggódnom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!