Most akkor mi bajom van?
Nagyon sokat gepezek, errol le szeretnek szokni. A tanulast, hazimunkat stb mindent az utolso pillanatra hagyok. Neha ha emberek kozott vagyok pl fellepek vagy valami, akkor kozben ilyen furcsa mozdulatokat teszek akaratlanul. Valamikor megtantom a nyakam, elforditom a fejem es hasonlok akaratomon kivul. Mindig valami "kart" teszek magamban. A kormomet ragom, vagy ha azt nem akkor a hajamat, kaparom a frjborom, ragom a dzab, kiropogtatom az ujjam, vagy az undibb hogy megeszem a fikamat khm. Dr ezt csak itthon. Sajnalom ha valaki undoritonak tart, ez is mind akaratomon kivul van, oda sem figyelek es mar csak azt veszem eszre hogy javaban csinalom. Magamban akaratomon kivul szinten, gondolok ilyen hulyesegekre pl. Hogyan kene megolnom magamat, ha valaki megtamadna mit csinalnek, merre futnek el ha menekulni kene, meg mi lenne ha az egyik helyesebb oszztalytarsam utanam jonne hogy szetelmes belem mrg ilyenek. Ha tomegbe visznek bepanikolok es elajulok. Ezekbol en arra kovetkeztettem hogy vagy kenyszerbetegsegem vagx panikbetegsegem van. Vagy mindketto. Ezeket a tuneteket hogyan lehetne kezelni? Oke a gepezesrol ledzokok majd de ezek a random rangasok nagyon zavaroak szoktak lenni.
Korom nem publikus, de annyit mondok, hogy 10 es 20 kozott van ugy feluton :D
Amugy bocsi a helyesirasert meg a fogalmazasert de most nem vagyok jo passzban, es telefonrol irok. Nincs kedvem fel oraig nyomogatni a gombokat, hogy ekezetes legyen.
ezek egyértelműen lelki dolgok miatt vannak (véleményem szerint).
Kellene beszélned valakivel, meg kellene hogy tudj nyílni.
Iskolapszichológus ha van mehetsz oda is, őt szerintem köti a titoktartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!