Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért baj ha nincs barátnőm?

Miért baj ha nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Anyám állandóan "megjegyzi" hogy kéne már barátnőt találnom magamnak. Egyszerűen nem vonzódom a maiakhoz vagy nem tudom de nem érdekel a dolog. Elgondolkoztam én is rajta, de sztm több idő telt el a gondolkozással mint a kereséssel :D

Ti mit csinálta(tok)ilyenkor?

(Nem,nem vonzódom a saját nememhez sem)

F

2020. jún. 18. 01:42
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Hány éves vagy ?
2020. jún. 18. 01:50
 2/7 A kérdező kommentje:
20
2020. jún. 18. 01:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj.
2020. jún. 18. 05:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerekkori barátom is így volt vele. Most 35 éves, eddig maximum futókalandjai voltak. Fél éve találta meg azt, akivel úgy gondolja, hogy leélné az életét. Sokan vannak így vele, nem olyan egyszerű a párkeresés ahogy látom. Nekem szerencsére tizenéve nincs ebben tapasztalatom, de nem irigylem azokat a haverjaimat, akik még keresik az "igazit."
2020. jún. 18. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

"Ti mit csinálta(tok)ilyenkor?"

Jobbat nem tehettem, mint hogy türelmes voltam, és ha tizedszerre is megjegyezték, akkor tizedszerre is elmondtam, hogy egyedül érzem jól magam, nincs szükségem kapcsolatra. Olyan 23-25 éves korom után belátták, és az elmúlt tíz évben már teljesen elfogadják.

2020. jún. 18. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem baj, hagyd rá, üsd el a dolgot valami poénos kitérő válasszal.

sajnos az emberek nagyon nagy többsége abban a hitben él (pláne az idősebbek), hogy csak egy járható életút van. Párkapcsolat, házasság, gyerek. El sem tudják képzelni, hogy más életúttal is tud valaki boldog, kiegyensúlyozott életet élni.

2020. jún. 18. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze hozzá a szüleidnek? Én is ilyen vagyok. Bár tény, hogy néha vágyom egy kapcsolatra, de jobban belegondolva többet vesztenék vele mint nyernék.
2020. szept. 6. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!