A barátnőmmel kezdünk egyre távolabb kerülni egymástól. nincs nagyon témánk amit meg tudnánk vitatni és újonnan alig beszélünk. Hogy lehetne ezt megoldani?
Kb ilyen helyzetben vagyok én is, csak ez az állapot már évek óta megy egy barátommal.
Részemről szerintem mindent megpróbáltam (legalább is szeretném ezt hinni); ha érdekelte valami, próbáltam én is érdeklődni, ha mondott valamit, sosem ignoráltam, hanem érdemi választ adtam, amiből könnyen születhetett volna beszélgetés, de úgy érzem, hogy kifújt ez az egész.
Amikor én hozok fel valamit, mindig csak annyi a reakció, hogy "lol" vagy "jézusom" és itt abba is marad a kommunikáció.
Mint írtam, ez már jó ideje megy, és lassan leesik, hogy ezt az erőfeszítést akár hasznosabb dolgokra is fordíthatnám
Vannak emberek, akiket el kell engedni, mert idővel "kinövitek egymást", ami természetes.
Tegyél meg még egy ideig mindent, hogy legyen közös témátok, és hogy tudj vele beszélgetni, de ha nem megy, keress új barátokat, mert van egy rakat ember, akikkel jobban klikkelnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!