Mit tegyek? szerintetek is velem van a baj?
sziasztok!
introvertáltnak mondanám magam, de a barátaimmal egyáltalán nem vagyok az. szóval, volt 4 éve egy legjobb barátnőm, akinek sok haverja volt, elég társasági arc volt, vele megszakadt a kapcsolatom, mert visszahallottam mástól, hogy idegesítem.. egyedül maradtam és magamba kerestem a hibát, hogy miért fordult el tőlem egyik napról a masikra( tudom, írhattam volna neki, ez már a múlt, örülök, hogy így alakult) és közel engedtem magamhoz szintén egy ilyen lányt, nagyon sok párhuzamot vettem észre egyébként kettejük között. ő is extrovertált, társas lény. vele is megszakadt a kapcsolatom, valami apróság miatt, de igazából úgy érzem, az az ok, ami az előző lánynál, csak nem akarta kimondani. megint én érzem magam rosszul, ennyire mérgező, idegesítő lennék? próbáltuk megjavítani a kapcsolatot, de éreztem, hogy őt ez nem nagyon érdekli, már nem a régi... megint egyedül maradtam, és én érzem rosszul magam, hogy folyamatosan elmarom az embereket magam körül 🙁 biztos bennem van a hiba, ha mindig megun valaki egy idő után... szerintetek min kellene valtoztatnom? próbálok ismerkedni, barátkozni, de nehezen megy. tippek, hogy hol tudnék barátkozni?
18/L egyébként
"folyamatosan elmarom az embereket magam körül"
Ez miben nyilvánul meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!