Egy kocsmáros beleszólhat egy ott fogyasztó embernek a fogyasztásába?
"21/23 A kérdező kommentje:
Én nem írtam olyat. És már rég kijózanodtam... Csak nem értelek."
AKKOR IDÉZLEK!
"11/23 A kérdező kommentje:
Ez nem vedelés... Ha vedelek, akkor menni sem tudok utána, (életemben kétszer fordult elő) de ez semmiség ahhoz képest."
Kérdező, megértelek. Bulizós típus vagyok, volt párszor sajnos, hogy túllőttem a célon. Szóval megértem, hogy nem tetszik neked, hogy a pultos beszólt/rád szólt/megjegyzést tett, hiszen nem azért vagy ott, hogy neveljenek. Úgymond nem volt hozzá joga, hiszen nagykorú vagy, csinálsz amit akarsz, ennek ellenére még mindig egy pozitív sztorinak tartom ezt az esetet. Csak jót akart és ahhoz viszont joga van, hogy azt mondjon amit akar. A kiszolgálást meg nem tagadta meg.
Inkább szóljanak be a pultosok jó szándékkal, mint, hogy beletegyenek valamit az italodba... Velem megtörtént, nem lehetett más. Nem lett semmi baj, csak rossz belegondolni...
#4 (20+,N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!