Egy kocsmáros beleszólhat egy ott fogyasztó embernek a fogyasztásába?
Figyelt kérdés
Senkinek nem szólt még a kocsmáros, csak nekem. Lehet az életkorom miatt (18) és oktatni kezdett, hogy ennyi idősen nem kéne meginnom 9 fröccsöt, meg hogy nem kellene utána még visszajönni inni, stb... Kb úgy kellett kimenekülnöm a kocsmából, aztán egy ideje nem szól semmit, pedig ugyanennyit iszom. Én úgy tudom, hogy csak akkor szólhat a kocsmáros, ha az illető holtrészeg és hőbölög, nem fizet rendesen, stb. Nálam egyik sem volt, csak furcsán nézte, hogy kicsit többet iszok az öregeknél. Van joga szólni?2020. jún. 9. 08:42
11/29 A kérdező kommentje:
Ez nem vedelés... Ha vedelek, akkor menni sem tudok utána, (életemben kétszer fordult elő) de ez semmiség ahhoz képest.
2020. jún. 9. 11:23
12/29 anonim válasza:
Jog ide-oda, egy 18 éves fiúnak egy alkalommal 9 fröccs NAGYON sok!
Ffi.
13/29 anonim válasza:
Bizony, bele. Regen ki is volt irva, hogy ittas vendeget nem szolgalunk ki. Ami persze eros tulzas, de legalabb lelkiismeretes ember.
14/29 A kérdező kommentje:
12-es, hol írtam, hogy fiú vagyok? 9 fröccs, az alig felel meg 2 üveg bornak. Az miért lenne olyan sok?
2020. jún. 9. 14:16
15/29 anonim válasza:
Emberek. 9 fröccs az micsoda őszintén? Egy jó hétvégi iszogatáson ennek a duplája csak felesben fogy el egy embernél mindenféle rövidből. És még majdnem ennyi sör mellé mondjuk. És nem, nem vagyok alkoholista. De ha már iszik az ember, akkor átlagban annyit iszik hogy érezze is. De 9 fröccs még nagyon messze van attól. Akik itt kommentelnek, ti mennyit isztok ha esetleg elmentek kocsmázni, bulizni vagy akár ha valakinél egy jó bográcsozás, iszogatás/bulizás van?
16/29 anonim válasza:
Hogyha nem fiú vagy, hanem leány, akkor még rosszabb.
Fentebb olyasmiről írtál, hogy vedelni is szoktál...
Kíméld a májad!
17/29 anonim válasza:
Ránézésre nem tagadta meg a kiszolgálást (megteheti ezt is), szóval nem értem mi a problémád. Ha nem tetszik a kiszolgálás, lehet menni máshová is.
Véleményt nyilvánítani bárkinek szabad.
18/29 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, “kedves” utolsó. Ha nem tetszik a kérdésem, lehet menni más kérdések megválaszolgatásához.
2020. jún. 9. 18:42
19/29 A kérdező kommentje:
16# Nem írtam vedelésről.
2020. jún. 9. 18:43
20/29 anonim válasza:
Úgy látom - Kérdező -, hogy most több fröccs van benned, mint kilenc.
Megsúgom, hogy írtál arról, hogy vedelni szoktál. Olvasd csak el mi van írva a#11 alatt.
Nem Te írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!