Megfigyeltétek már,hogy a nők szokták mondani,hogy a diszkóba pia nélkül is jól lehet érezni magunkat?
Még egy olyan férfitársammal se találkoztam ,aki pia nélkül menne diszkóba vagy úgy táncolna.
Ehelyett egy csomó hölgy ismerősöm viszi a magáét minek kell inni anélkül is lehet bulizni :D
Szerencsére egyre csökken az alkoholisták száma és így maga az alkohol fogyasztás is, de még mindig nincs meg Magyarországon a kulturált fogyasztás, csak szűk rétegben.
Én járok borkóstolókra és sörversenyekre is. Hatalmas buli (ahogy az ágyban, itt sem kell lenyelni, amit a számba veszek).
De én szeretek lazulni is a piától, ám buliban a józan pillanatok okoznak örömöt. Nálam a kettő külön válik.
És mindenkinek máshogy van. Ezért elfogadom mindenki élményét / tapasztalását, amíg mást nem fikáz ezzel.
"Jajj mert a normális emberek alkohol nélkül is tudnak szórakozni, a pija rossz, bla bla blaa.pffff"
Jézusom mi van abba, ha évente 1-2 alkalommal kedvem támad elmenni egy bulizós helyre és meginni 2-3 rumos kólát? Én így érzem jól magam. Akkor már alkoholista vagyok és nem normális. Okééé
Soha nem iszom semmit a buliban. A munkamban nagyon sok penzze teszem a jo memoriam es eszem.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!