Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A Cafe Frei-ben bevezették,...

A Cafe Frei-ben bevezették, hogy kötelezően kell támogatnod a járványt vásárlásoként 100 forinttal. Szerinted?

Figyelt kérdés

Minden vásárlás alkalmával felszámolnak plusz 100 forintot "kötelező adomány" néven.

A pincérnő/kiszolgáló hölgy a Facebook oldalukra irányított, ahol tiltva minden komment.

2020. jún. 7. 19:20
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
19%
Nem hallottam ilyesmiről, de egy 600-700 ft-os kávénál pont nem 100 ft fog földhöz vágni, amit amúgy is valószínűleg ott hagynék borravalónak.
2020. jún. 7. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Én is voltam, nekem is feltűnt, de ahogy a #11-es is írta, aki ilyen helyre megy, azt annyira nem veri földhöz a dolog. Ha a kiszolgálókhoz megy a jelenlegi kellemetlen helyzet miatt, akkor meg végképp nem zavar a tranzakciónkénti 100 ft.
2020. jún. 7. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
A honlapjukon ezt van kiírva:""A koronavírus által indokolt egészségvédelmi kiadások fedezése miatt bevezettük a „COVID-19 kávézó támogatási alapot”, amely vásárlások esetén 100 forintos támogatási összeggel jár.""Ezt a pofátlanságot,még jó h én nem iszok soha kávét így az ilyen sznobságok is elkerülnek...
2020. jún. 7. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden esetben jobb, ha valami választható, mint kötelező. Mint látjuk, így is vannak adományozószellemű emberek.
2020. jún. 7. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"aki ilyen helyre megy, azt annyira nem veri földhöz a dolog" - Picit tágabb látószöggel kéne nézni a kérdést. Nyilván nem a 100 Ft a lényeg, hanem az elv. És az a 100 Ft egyébként egyáltalán nem kevés egy 600 Ft-os kávénál ( közel 17%!. Ha van pénzem venni egy új autót 5 milláért, akkor ne dumáljak ha erre csak úgy rátesznek "önkéntes adományként" 850 000 Ft-ot?
2020. jún. 7. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, akinek valamire futja, attól vegyünk el többet?
2020. jún. 7. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!