Szakgimnazisták! Nektek mi/ mi volt a kötelezően választott tantárgyatok 11.12. -ben?
Emelt matek, de nagyon nem ment az integrálás meg a deriválás, ezért 12. második félévére átmentem emelt németre :/
És amúgy igen, mindenki olyan tárgyra megy, amilyenre akar, FELTÉVE, hogy indul az a fakt. Én először egy barátnőmmel emelt fizikára akartam menni, de az egész évfolyamból csak mi ketten jelentkeztünk, ezért nem indították, csak közép fizikát, szóval választhattunk, hogy vagy arra megyünk, vagy arra a faktra, amit 2. helyre írtunk. És én az emelt matekot írtam 2.-nak, szóval oda mentem.
Három éve érettségiztem én földrajzot választottam
Okj-n hasznát veszem meg a munkámban is
Ugy válassz hogy nagyon jól jön köbi tanulmányokhoz bármilyen felsö oktatásba mész
Yes.
Yes,de azért kérdez rá a suliban,ott biztosan tudják.
Én a katonai alapismeretekt választottam pluszba.
Infót választottam.
Ja de én nem szakgimis voltam, szakma utáni érettségit tettem. 2éves volt az egész, második évben magántanuló voltam 2-3infó órán ha láttak... 😂
Érettségi meg lett, tanulni se tanultam rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!