Mióta van ennyi rosszindulatú ember gyakori kérdéseken?
Figyelt kérdés
Két éve kiléptem, mert meguntam és már nem igazán használtam. Most viszont újra visszajöttem, hogy nézzek körül, mi történik itt, változott-e valami. És amennyi rosszindulatú ember van az engemet teljesen lesokkolt. Két évvel ezelőtt jobb volt... Itt leginkább a válószolokkal van a baj, mert ha valamiben nem értenek egyet a kérdezővel, akkor mindennek lehordják, pedig csak tudatlan abban a témában a kérdező.(és most nem a trollokra gondolok, akik direkt olyanokat írnak ki, hogy fogom a fejem). Mi történt ebben a két évben?2020. jún. 7. 09:18
11/11 anonim válasza:
Itt a színvonal a béka feneke alatt van sajnos, én is nagyon gondolkozok, hogy itt hagyom az oldalt, mert noname mindenkinek olyan nagy arca van -2 iq-val. Szóval teljesen átérzem, amit írsz kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!