Mióta van ennyi rosszindulatú ember gyakori kérdéseken?
Már 2 éve is ez volt. Te nőttél fel .. Egy jó kis közösségből, nerdfórummá vált.
2020. jún. 7. 09:38
A kérdések legalább 50%-a a szokásos kamu kérdezőktől jön akik felhasználónként feltesznek naponta 10-15 kérdést. A kérdések másik nagy százaléka meg sima google első találat.
Persze, hogy normális emberek megunják, hogy folyton ugyanazokra a kamu kérdésekre válaszolnak és inkább lelépnek innen.
2020. jún. 7. 10:18
Épp a válaszadókkal van a gond, nem a kérdezőkkel...
ÉS az oldal neve gyakori kérdések, nyilván nem véletlenül.. Nem ugyanaz a pár ember teszi fel a kérdéseket csupán hasonlítanak sok mindenben. De a te dolgod a válaszadás lenne , nem a kötekedés.
2020. jún. 7. 10:26
2020. jún. 7. 10:31
Szerintem kb.egyenlő arányban vannak gondok a kérdezőkkel és a válaszadókkal.Vannak,akiknek annyira rossz az élete,hogy ide járnak levezetni másokon.Ez van,ezen nem lehet mit tenni.Van,akinek jó élete van,viszont a sok stresszt járnak ide levezetni.Vannak a trollok.Ennyi.Tényleg van pár ember,aki folyamatosan tesz ki kérdést ugyanarról,csak mindig kicsit átfogalmazni.Őszintén?Nem csodálom,hogy a 10.ugyanattól az embertől érkező kérdés kiakasztja a legtöbb embert.Néhányhoz tényleg kötél idegzet kell.Vannak rendkívül rosszindulatú emberek is.Igen.Hol nincsenek olyanok?Belekötnek szerencsétlen kérdezőbe aztán amikor a kérdező megvédi magát,akkor elkezdenek személyeskedni.Nézd, belém is kötöttek már itt.Ilyenkor arra kell gondolni,hogy legalább neked nem kell az ő fejükkel élned.Ezt mondom úgy,hogy van egy mentális betegségem.De soha nem az internetre jártam szidni az embereket feszültség levezetés gyanánt.Inkább sportolok.Vagy nézek egy jó videót,filmet,akármit.
2020. jún. 7. 10:43
6/11 A kérdező kommentje:
Én mondjuk még nem találkoztam olyan emberrel eddig, hogy napi 10-15 kérdést tesz fel kb. ugyanarról a dologról, habár még új vagyok (de egy példát, ha tudtok adjatok, mert nekem is kell egy kis szórakozás :D)... És természetesen van olyan is, aki hülye kérdéseket tesz fel, de leginkább a válaszolókkal van a baj szerintem. A kérdező csak tudatlan, ezzel meg a válaszló visszaél.
Nézd meg az all time toplista 132. helyezettjét:
33585 pont kérdésért ami 11195 kiírt kérdést jelent.
2020. jún. 7. 12:27
Mondjuk valahol kicsit vicces, hogy a kérdező kiír egy kérdést arról, hogy mennyi itt a rosszindulatú ember, miközben ő maga szapulja a válaszolókat...
2020. jún. 7. 12:27
9/11 A kérdező kommentje:
Nem szapultam őket. Csak elmondtam, hogy szerintem nagy részben ők írnak bunkó válaszokat. Persze, tudom hogy vannak normális hozzászólok is (mint pl. itt) :D
Az egész magyar internet ilyen.
Komolyan 4chan kultúráltabb mint a magyar facebook.
Valamelyik nap egy facebook barkács csoportban feltettem egy kérdést hogy melyik szerszámot érdemes venni a 2 fúró közül. És amit kaptam ne tudd meg. Választ a 20 emberből 3-an írtak. A többi szó szerint anyázott nekem meg lehülyézett mert nem ismerem a márkàt.
Egy vicc az egész magyar internet kb. Mindenki vicces szeretne lenni mindenhol. Meg mindenki megmondóember akar lenni. 10 ezer mindent jobban tudó országa vagyunk.
2020. jún. 8. 13:11
Kapcsolódó kérdések: