Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire találjátok furcsának...

Mennyire találjátok furcsának ezt a viselkedést egy nőtől?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársnőm,nem vagyunk kifejezetten jó beszélgető viszonyban,de azt tudom,hogy magánéleti problémái vannak,elvált és egyedül neveli gyerekét. Mióta megismerkedett egy férfival aki elvileg(és gyakorlatilag is) meleg,sokszor hívja meg magához éjszakára. Hallottam már ezt-azt de őszintén nem tudom mit gondoljak,mennyire normális,hogy egy meleg férfit hív meg éjszakára,úgy hogy a csávó csak másnap megy haza? Meleg férfiakkal csak éjszaka lehet beszélgetni vagy szégyell vele mutatkozni? Ha rákérdezek kerüli a témát..
2020. jún. 5. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Neked nincs meleg ismerősöd, de erről az emberről tudod, hogy elvileg (gyakorlatilag is) az.

Te sokkal furcsább vagy, mint a kolléganőd.

2020. jún. 5. 18:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Mivel ugyanabban a gyárban dolgozik mint én. De én még soha nem beszéltem vele,akaratom ellenére hallok ezt-azt amikor mellettem beszélgetnek,egyszer volt egy nagyobb balhé ebédszünetben,én(és szinte mindenki aki addig nem tudta) akkor tudta meg hogy az a férfi egyáltalán meleg,aki utána be is vallotta mindenkinek.Úgyhogy igen tudom,hogy meleg,nem rétem ebben is mi az érdekes.
2020. jún. 5. 19:02
 13/14 A kérdező kommentje:
értem*
2020. jún. 5. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
6 - os,mondom csak ezt hallottam ezt, és most itt láttam egy példát is rá... Nem akarom forradalmasítani,elég nehéz dolgom van így is...
2020. jún. 6. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!