Ez szerintetek jogos? Vagy lehetne valami megoldás?
Eloiteletek mindig voltak, foleg azok reszerol akik meg csak eselyt se adnak a masiknak.
Az a gond, hogy a romak nagy resze nem is tesz azert, hogy jobb velemeny alakuljon ki roluk, es ez a keves normalis emberre is kihatassal van.
Valamilyen szinten jogos, hogy felti a lanyat. Hiszen azert elofordult mar, hogy a roma csalad jott megvedeni a rokont.
Legy turelemmel, talan, ha tudnal a szulokkel talalkozni, kicsit beszelgetni, megismerni egymast, az segitene.
1. Valaszoló:
Hát mást nagyon nem tudok tenni..kifogytam az ötletekből sajnos
2. Válaszoló:
igen tudom, a rasszizmus nagyon sok emberben ott van és azthiszem,hogy nem tettem olyan dolgot az eletemben ami alapján elítelhetnénk. Még ha egy csöves lennék megérteném..
3.válaszoló:
Nem szeretné,hogy megismerjem őket valamiért.. vagy hogy ők ismefjenek meg engem
Az a gond, hogy nem ismernek. Csak az alapjan tudnak itelni amit eddig tudnak a romakrol. Es az sajnos nem jo, meg akkor se, ha te nem tettel semmit.
Az mondjuk erdekes, hogy nem akarja o se, hogy a szulei megismerjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!