Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez szerintetek jogos? Vagy...

Ez szerintetek jogos? Vagy lehetne valami megoldás?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 17 éves én 18 vagyok. Ès félig roma származású anyai ágról. Ő teljes magyar. A szülei nem engedik őt sehova félve, hogy majd velem találkozik stb.. heti 1x látom akkor is max 1 órára. És hát eléggé zavar. Szeretem őt de ez így nem jó és nem szeretnék vele szakítani stb.. de nem tetszik az adott helyzet:( főbbként az annya ellenzi az apja úgy ahogy elfogadja "elvileg" bár nem ismerem a szüleit.. szóval ha valakinek lenne esetleg valami ötlete azt megköszönném! Köszi, hogy elolvastad!
2020. jún. 5. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ezzel nem tudsz mit tenni. Várd meg míg 18 lesz, akkor már oda megy ahova akar, nem tilthatják meg. Ha valóban szeretitek egymást, ez nem fog gondot okozni.
2020. jún. 5. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Eloiteletek mindig voltak, foleg azok reszerol akik meg csak eselyt se adnak a masiknak.

Az a gond, hogy a romak nagy resze nem is tesz azert, hogy jobb velemeny alakuljon ki roluk, es ez a keves normalis emberre is kihatassal van.

Valamilyen szinten jogos, hogy felti a lanyat. Hiszen azert elofordult mar, hogy a roma csalad jott megvedeni a rokont.

Legy turelemmel, talan, ha tudnal a szulokkel talalkozni, kicsit beszelgetni, megismerni egymast, az segitene.

2020. jún. 5. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mutatkozz be a szuleinek. Ennyi.
2020. jún. 5. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Valaszoló:

Hát mást nagyon nem tudok tenni..kifogytam az ötletekből sajnos

2. Válaszoló:

igen tudom, a rasszizmus nagyon sok emberben ott van és azthiszem,hogy nem tettem olyan dolgot az eletemben ami alapján elítelhetnénk. Még ha egy csöves lennék megérteném..

3.válaszoló:

Nem szeretné,hogy megismerjem őket valamiért.. vagy hogy ők ismefjenek meg engem

2020. jún. 5. 15:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Ismerjenek*
2020. jún. 5. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nem ismernek. Csak az alapjan tudnak itelni amit eddig tudnak a romakrol. Es az sajnos nem jo, meg akkor se, ha te nem tettel semmit.

Az mondjuk erdekes, hogy nem akarja o se, hogy a szulei megismerjenek.

2020. jún. 5. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez szerintem is érdekes.. bár az annyára szokott jobban panaszkodni modvá hogy "idegbeteg" stb.. de hát nekem sem normálisak a szüleim mikor nincs itt senki😀
2020. jún. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!