A párom piszkál, mert nem jövök ki jól az emberekkel? (többi lent)
Azért, ha mindenki ugyanazt gondolja rólad, akkor nézz magadba. Van benned egy jó adag gőg, hogy nem ereszkedsz le hozzájuk "bájcsevegni", és ezt megérzik rajtad.
A pároddal sem passzolsz össze. Hosszú távon ebből még rengeteg konfliktusotok lesz (és nem a szomszédok miatt).
ejha mintha csak rólam irtál volna :D
Ugyanilyen vagyok, az időseknek, nőknek köszönök elsőként én, és visszaköszönnek.
De van itt a társasházban pl egy csávó, velem egykorú lehet. Soha nem köszön előre, pedig ő a pasi, akkor én mi nyavajáért köszönjek.
És ha pl a pasimmal vagyok, akkor a pasimnak szokása jó előre odaköszönni mindenkinek, és ennek a f.szarcúnak is szokott, de én még akkor sem mert tudom h a csávó sosem köszön magától nekem, na mindegy :D
A lényeg h sz.arj a párod véleményére. Köszönj direkt mindenkinek jó hangosan, és ennyi a dolgod. Ha szólnak hozzád, szólj vissza.
Nem kell erőltetned a bájcsevejt, csak hogy a párodnak megfelelj.
Az exem ugyanezt csinálta mint a pasid. "Hogy lesznek így barátaid, ha ilyen bunkó vagy stb"
Vicc az h neki nincsenek most barátai, én több emberrel tartom a kapcsolatot mint ő :D Nem mintha ez verseny lenne, de évekig ő alázott minden hülyeséggel, mert nem felelek meg a szociális normáknak, most mégis ő vergődik tök magányosan :D
A mostani pasim is ilyen mint a tiéd, imád jópofiskodni, odaköszönni mindenkinek, odabökni valami megjegyzést. Sőt nyalizni is imád, hogy őt kedveljék. Olyan embereknek is nyalizik akik kimondottan gorombák vele.
Na engem ez idegesít, de nem szólok neki inkább érte.
És a pasim hálisten nem ilyen köcsög velem, tudja h nekem ez megerőltető, hogy fölösleges emberekkel fölösleges dolgokról dumáljak. Sőt nekem még egy pizza megrendelés is nyűg. Persze megteszem ha meg kell. De van olyan kedves a barátom, hogy az ilyeneket inkább ő intézi. Ha pl boltban vagyunk és van valami kérdésem az eladóhoz, ő egyből megy és kérdezi helyettem, mert tudja hogy nekem kényelmetlen az ilyesmi.
Soha nem csesz le, így szeret ahogy vagyok, és annyira jó érzés. Kívánom, hogy te is találj hasonlóan elfogadó partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!