Hogy beszélgessek emberekkel? Csak én érzem kínosnak?
Szeretnék beszélgetni, kapcsolatokat kialakítani új emberekkel, de ha belegondolok, hogy elkezdek beszélgetni egy ismeretlen emberrel mindenféle ok nélkül, elfog a szorongás. Úgy érzem, hogy az életben rengeteg lehetőség lenne mások megismerésére: munkahelyen, egyetemen, fodrásznál, tömegközlekedésen, konditeremben, túrázás közben, stb. Viszont nagyon kínosan érezném magam, ha egy olyan emberrel kezdenék el beszélgetni, aki teljesen idegen számomra, és lehet, hogy soha nem is fogom még egyszer látni. Egyáltalán miről kezdjek el beszélni? Folyamatosan az járna a fejemben, hogy mit gondol a másik, mit akarhatok tőle, illetve hogy ő is kínosnak tartaná az 'akciómat'.
Másoknak hogy megy ez? Hogy tudtok a semmiből egy tök jó beszélgetést kovácsolni?
A "csak csinálni kell" elvet nem próbáltad? Nekem bevált mikor annyit mondtam magamnak hogy "csak csináld b*meg"
Onnantól ment
Az jó ha itteni emberekkel próbálsz mondjuk messengeren felhívod akár engem is aztán valamit kitalálunk mindegy :D
Amúgy én biztos nem beszélnék idegenekkel csak úgy de nincs is rá igényem tehát lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!