Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit írjak neki, miről beszéljü...

Mit írjak neki, miről beszéljünk, ha ő beszélgetni akar, de nincs miről? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van úgy, hogy a baratánőm (nem szerelmi xd) rám ír, vagy elküld vmit, ilyenkor reagálok majd pár üziben vége is szakad a beszélgetésnek. És van olyan mikor tovább húzza a beszélgetést giffekkel minden féle semmit mondó üzimre. Ezáltal érzem hogy beszélgetni akar, de nem tudok nagyon mit írni/válaszolni neki. Van mikor csak emojimat küldök, hogy reagáljak rá. De szavakba nem tudom mit mondani. Mikor ilyen helyzet adódik mit kéne tennem?

Összegezve:

Ha nem tudok mit írni mit csináljak?

Ha beszélgetni akar velem,de nem tudunk miről akkor azzal mit kezdjek?

2020. jún. 1. 22:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hogy kérjek tippet ez tök jó, meg hogy mit olvas, de ott is elagad, mert nem ismerem azokat. Ő nem tud fan fictionokat írni, csak olvassa, mondtam neki hogy írok neki egyet, mert ő nem talál olyat amilyet szeretne és én anno még írtam is wattpadra könyveket csak meguntam.
2020. jún. 20. 21:59
 12/18 Puffinlekvár ***** válasza:

:o

Amúgy engem az tud a sírba tenni,hogy csak emojikkal,gifekkel kommunikálni. :D

Ha igazán kedvel, azért csak vissza tud írni rendesen! Barátnőivel is így kommunikál? Max annak nem írok normálisan,akit nem bírok,de még annak is azért igyekszem kérdezni stb.

2020. jún. 20. 22:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Emojik helyett akkor mit? Nem tudok rà tényleg mit írni
2020. jún. 21. 08:15
 14/18 Puffinlekvár ***** válasza:

A vélmenyédet a rajzról,a mangáról, a napodról,a tanárról, a szülőkről, a zenéről.

Miért nem hívod el moziba,vagy fagyizni,vagy sétálni? Elmehetnétek jó idő esetén a Margitszigetre, ha nem akarsz nagyon randi-szerű találkozást, akkor haverokat is hívni,de ha leültök,mellé ülni. :)

Ha nem megy a chatelés, kiugorhattok a közeli játszórérre hintázni, ha közel laktok egymáshoz.

Ha valami online játékot nyomnátok együtt, akár a facebookon valamit, már azzal érdekesebbek lehetnétek egymásnak!

Honfoglalóztam a chrushommal. XD Ilyenkor kialakulhatnak közös beszólások, megvédheted a várát,vagy ilyesmi. Ha jó idő van,kimehettek rakni egy tüzet felelősségteljesen és pillecukrot sütni. Megtaníthatod gördeszkázni, úgyis,ha te sem tudsz. :D Akkor együtt tanultok meg. A személyes közös élmények erősítik a kapcsolatot.

Bár azt nem mondtad, élőben azért aktívan kommunikál-e.

Ha nem vagy biztos benne,hogy viszontszeret-e ,ezirányba is puhatolózhatsz, hogy ki fog neki a legjobban hiányozni,vagy valami. Ha olyan jó barátok vagytok és megbízik benned, elmondja. :) És lehet,hogy friendzone-ban vagy,bár én a barátaimmal is bőbeszédűen el tudtam beszélgetni.

2020. jún. 21. 12:52
 15/18 A kérdező kommentje:
El mennék én vele sokszor, de ő nem nagyon szeret távol lenni, otthonától. Mozikba sem érzi jól magát. Meg csak azért nem akar most elhívni sétálni mert nekem kell oda menjek és figyelembe veszi hogy messze lakok, pedig mondtam hogy nem gond tényleg. Na szóval mikor legutobb is találkoztunk én nem tudtam miről beszélni. Attól tartok hogy unalmas amiről beszélek. A rajz terén kértem tanácsokat, de akkor kínosan éreztem magam, mert volt erről kínos szitum. Meg azt sem akarom hogy segítsen mert túl sokat segített és én nem tudom mivel viszonyozni. Akkor is csak ő beszélt jóformán majd megunta de én nem tudtam miről csevegni vele. Am beszéltem arról témáról többször is és eddig arra jutottam hogy szerelmet nem érez írántam. Felsőbb rendőséget igen xd, de ha mégis akkor nem fogja elmondani. Semmit senkinek nem mert a szemébe mondani. Én állok ki mellet, ha kell és intézkedek neki.
2020. jún. 21. 15:55
 16/18 Puffinlekvár ***** válasza:

Nyugodtan hagyhatod,hogy segítsen,az emberek szeretik hasznosnak érezni magukat. :)

Felsőbbrendű veled szemben?! :o Az komoly!

Szerintem lazulj el.Próbáld,hogy nem keresed. Az elérhetetlen érdekes.

2020. jún. 21. 17:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem gond a felsőbb rendűség, volt ilyen barátom aki szintén okos volt és minden barátját lenézte, de ettől függetlenül nagyon szerettem. Én viszont nagyon hülye és béna vagyok szóval ezért is érezheti.

Azóta nem keresem, mert hogy mikor találkozunk legyen téma. Animéket nézek, amiket ajánlott, de azzal nem fog sokáig kitartani a beszélgetős téma.

2020. jún. 21. 18:10
 18/18 Puffinlekvár ***** válasza:

Ne mondj magadról ilyet,kérlek!

Én pl. Két balkezes vagyok,de ilyet nem szabad mondani magasról. :o

Legyen önbecsülésed,önszereteted!

Bocsi,hogy ezt írom,de ez nagyon nem normális,hogy te kb Micimackónak tartod magad,butus medvének,vagy nem tudom. :D

Senki sem tud mindent. Ha valamit tudni akarsz olvass utána,ne csináld már. :(

Én földrajzból is sík vagyok pl, keverem a patakot a folyóval,néha. XD Volt egy személy,nem kedvelem,nem is kedveltem, valamit pontatlanul mondott,elégedettséget éreztem, ma már úgy vagyok vele,ez az ő dolga,mit hogy tud. El szeretném fogadni a másikat,de ehhez magamat is el kell. Ma már nem szórakoztat a másik lehülyézése,de sajnos vannak olyanok,akik mással sem tudnak foglalkozni,mint hogy a másikat gyalázzák,közben senki sem tökéletes.

Biztos nem barátkoznék olyannal,aki lenéz! Mert értékes ember vagyok,lehet,hogy nem tudok mindent, de van,ami érdekel,szeretek olvasni,emberi lélektan stb.

Akkor viszont rá kell jönnöd,te mit szeretsz csinálni, hogy magadról is tudj beszélni.

Tervek, célok, szenvedély.

Ha azt ismételgeted,nem tudsz miről beszélni,nem is fogsz tudni,sajnos.

2020. jún. 22. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!