Mit írjak neki, miről beszéljünk, ha ő beszélgetni akar, de nincs miről? Bővebben lent!
Van úgy, hogy a baratánőm (nem szerelmi xd) rám ír, vagy elküld vmit, ilyenkor reagálok majd pár üziben vége is szakad a beszélgetésnek. És van olyan mikor tovább húzza a beszélgetést giffekkel minden féle semmit mondó üzimre. Ezáltal érzem hogy beszélgetni akar, de nem tudok nagyon mit írni/válaszolni neki. Van mikor csak emojimat küldök, hogy reagáljak rá. De szavakba nem tudom mit mondani. Mikor ilyen helyzet adódik mit kéne tennem?
Összegezve:
Ha nem tudok mit írni mit csináljak?
Ha beszélgetni akar velem,de nem tudunk miről akkor azzal mit kezdjek?
Kérdezd a véleményét, ízlését általános dolgokról. Aztán te is fűzz hozzá véleményt, történeteket.
Pinteresten van sok tábla "questions to ask..." néven. Ha tudsz angolul, akkor ezeket is felhasználhatod. Illetve Youtube-on is vannak fent kommunikációs készség fejlesztő videók.
Hát valami közös téma. Akár suli is. Ezeket olyan hosszan lehet húzni :D.
Nekem van egy barátnőm akivel ugyan azokat a zenekarokat szeretjük és semmi más közös témánk nincs nagyon ezen kívül de erről beszélünk már egy jó éve :D. Vagy esetleg elmondod mi történt veled aznap jó esetben arról van egy storyja neki is és így tovább lehet jó beszélgetéseket gerjeszteni.
Nekem a fő ilyen témám az utazás mivel utazni mindenki szeret és én is sok helyen voltam tudok mesélni, és nem is nehéz rátérni a témára elég egy olyan, hogy: Láttam egy XY-ot ami úgy nézett ki mint az XY az XY nevű városban :D.
Ez kozos unatkozasra, bambulasra, agyhalalra valo kenyszerites. Ilyen ismerost raztam le. Hosszu orakat akart az eletembol, de csak hogy ne legyen egyedul.
Az biztos, hogy az ismerosodnek nincs mondanivaloja. Az enyem speciel meghallgatni se akart, nyomta tovabb a felmondatokat es fenykepeket.
Nem erolkodnek.
Ha chrushod,akkor félig-meddig csak szerelmi. Legalább a te részedről. :D
Leírtak tök jó dolgokat.
Kérj tippet,milyen mangát rajzolj, mit olvasott,írjatok együtt valami hasonló fan made cuccot,akkor közelebb is kerültök egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!