Ha egy lány, élnézést kért tőlem, mert nem válaszolt az előző üzenetemre, mivel ahogy írta "rettentően elfoglalt az egyetemi vizsgák miatt", az mit jelent? Nagyjából 1 hónapig beszélgettem egy lánnyal, ez idő alatt teljesen jól elbeszélgettük, még olyan bizalmas dolgokat is elmondott nekem, ami már inkább a barátoknál szokás. Aztán az 5. hétre, valami megváltozott... Nagyjából, 3 nap kelett neki, hogy visszairjon az üzeneteimre, mondjuk az igaz, hogy jó hosszú választ írt.... Most pedig már azt sem.. A gond azt, hogy azt hiszem szerelmes vagyok ebbe a lányba. Még régről ismerem, általános iskolába együtt jártunk. De szerintem ha nem ír, nem keres, nem válaszol, akkor csak simán nem kíváncsi rám... Szerintetek?
2020. jan. 3. 12:15
1/4 anonim válasza:
“rettentően elfoglalt az egyetemi vizsgák miatt"
Ezt jelenti. Valóban dübörög a vizsgaidőszak, sok embernek élni sincs ereje ilyenkor, befejezi a tanulást, és spurizik aludni vagy max bambán sorozatot nézni. Ez nem ellened irányul, egyszerűen csak hullafáradt a csaj. Ha tényleg leszarna, nem kérne bocsánatot meg pláne nem irogatna neked néhány naponta hosszú válaszokat.
Kérdezd meg, meddig vizsgázik. Addig ne vedd zokon, ha nem nagyon aktív.
2020. jan. 3. 12:24
2/4 anonim válasza:
Gondolom ezek szerint te nem vagy és nem is voltál egyetemista. Vizsgaidőszakban örülj, hogy egyáltalán visszaír...
2020. jan. 3. 12:32
3/4 anonim válasza:
Hadd tegye a dolgát - majd februárban biztosan jobban rá fog érni! (Elképzelhető, hogy egy-két vizsgát áttesz majd a következő hónapra...)
Első és legfontosabb dolog MINDIG A SAJÁT MAGUNK ÉLETPÁLYÁJA! Ezután jön minden más az életben...
Ui: mire kitavaszodik az időjárás, addigra már valószínűleg több szabadidővel rendelkezik - és oda is fog tudni figyelni a tanuláson kívüli kapcsolataira is.
2020. jan. 3. 12:49
4/4 anonim válasza:
Egyrészt a vizsgaidőszak tényleg durva, ha komolyan veszi az ember az iskolát, másrészt pár hét után én is meg szoktam unni, ha valakivel minden egyes nap órákig beszélgetnem kell. Ha pár naponta írtok egymásnak, az teljesen normális, és nem azt jelenti, hogy nem akar beszélgetni, hanem hogy nem akar állandóan a chaten lógni, hanem mellette van saját élete is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!